پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ آذر ۱۳۹۲، ۹:۳۴

سالن ورزشی شهید هاشمی نژاد بهشهر پس از 20 سال افتتاح شد

سالن ورزشی شهید هاشمی نژاد بهشهر پس از 20 سال افتتاح شد

بهشهر - خبرگزاری مهر: با حضور استاندار مازندران، نماينده مردم بهشهر در مجلس شوراي اسلامي، فرماندار و مسئولان استاني و شهرستاني، سالن 2 هزار و 500 نفري شهيد هاشمي نژاد بهشهر بعد از حدود 20 سال افتتاح شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بهشهر در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشيه اين مراسم افزود:  سالن شهيد هاشمي نژاد بهشهر با اعتبار11 ميليارد ريال به بهره برداري رسيد.

سید عسگری اکبری اظهار داشت: با بهره برداري از اين سالن سرپوشيده در بهشهر، بسياري از نيازهاي ورزشي شهرستان بهشهر برطرف مي شود.

وي گفت: بهشهر در زمينه امور ورزشي و در رشته هاي مختلف ورزشي از شهرهاي موفق استان مازندران است و قهرمانان مختلفي در رشته هاي ورزشي در شهرستان بهشهر داريم.

اكبري ادامه داد: توجه به زير ساختهاي مناسب ورزشي در جهت پيشرفت امور ورزشي بسيار موثر است كه اميدواريم  مورد توجه مسئولين استاني و شهرستاني قرار گيرد.

وي افزود: در حال حاضر برخی از هیاتهای ورزشی ما برای اعزام ورزشکاران خود به رقابتهای کشوری با مشکل مواجه هستند كه با همكاري و همياري مسئولان با ورزش و تقويت اسپانسرها، اين معضلات و مشكلات از بين خواهد رفت.

اكبري بيان داشت: توجه به زير ساخت هاي ورزش و اهميت دادن به مناطق مختلف موجب کشف استعداد‌های جدید در ورزش مي شود كه اميدواريم با نگاه جدي تري در اين رابطه وارد شويم.

کد خبر 2189579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha