پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۶:۴۲

استاندار جدید قزوین نصب بنر تبریک برای خود را ممنوع کرد

استاندار جدید قزوین نصب بنر تبریک برای خود را ممنوع کرد

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین گفت: با تاکید استاندار جدید قزوین از مسئولان دستگاههای اجرایی و گروه‌های مختلف درخواست می‌شود از نصب بنرهای تبریک خودداری کنند.

هادی صادق دقیقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: پیرو تاکید و دستور مرتضی روزبه استاندار جدید قزوین از نصب هرگونه بنر یا پلاکارد تبریک به مناسبت انتصاب استاندار جدید لازم است پرهیز و خودداری شود.

دقیقی افزود: باید در نحوه برخورد و عکس‌العمل مردم با موضوع انتصاب مدیران جدید فرهنگسازی شود تا شاهد پرداخت هزینه‌های اضافی و فضاسازی های غیر ضروری در جامعه نباشیم.

وی تصریح کرد: سیاست دولت تدبیر و امید پرهیز و کناره گیری از فضاسازی و خدمت شبانه روزی و بی منت به مردم در سایه همدلی وحدت و مشارکت همه جریان های سیاسی درون نظام است.

مدیرکل روابط عمومی استانداری از دستور موکد و صریح استاندار جدید قزوین درخصوص عدم نصب هرگونه بنر، پلاکارد و استند توسط دستگاه‌ها و گروه‌های مختلف اجتماعی در استان خبر داد و یادآورشد: برخی مواقع در بدو ورود استاندار جدید شاهد نصب بنر و پلاکارد از سوی دستگاه های اجرایی، سازمان ها و نهادهای عمومی غیردولتی و اصناف و گروه های مختلف سیاسی و اجتماعی هستیم که پیرو دستور اکید استاندار جدید در این خصوص لازم است از نصب هرگونه بنر یا پلاکارد در جلوی درب استانداری، سازمان ها و ادارات، مصلی های نماز جمعه و میادین و مسیرهای اصلی درون و بیرون شهرها و روستاها پرهیز شود.

وی در پایان گفت: ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و تلاش های احمد عجم استاندار سابق، برای استاندار جدید برای پیگیری سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید در استان قزوین آرزوی موفقیت داریم.

کد خبر 2190587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha