پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ آذر ۱۳۹۲، ۲۰:۳۶

کاهش دما و بارش برف در شمال و غرب کشور طی 24 ساعت آینده

کاهش دما و بارش برف در شمال و غرب  کشور طی 24 ساعت آینده

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش دما و بارش برف در شمال و غرب کشور طی 24 ساعت آینده خبر داد.

عبدالرضا امیدوار شهری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی در حال حاضر در سواحل جنوبی دریای خزر، اردبیل و شمال آذربایجان ها  وزش باد های نسبتا شدید جنوبی همراه با افزایش دما ادامه دارد اما  از اواخر وقت امشب با نفوذ هوای سرد به سواحل دریای خزر، بارش باران و برف و کاهش دما در سواحل جنوبی دریای خزر و اردبیل آغاز خواهد شد.

به گفته وی، امشب در برخی مناطق شمال غرب و غرب ابرناکی و بارش پراکنده برف و باران پیش بینی می شود.

امیدوار اظهار داشت: فردا گستره  بارش همراه با وزش باد به جنوب غرب، دامنه های مرکزی زاگرس و به تدریج به دامنه های جنوبی البرز می رسد اما بارش در سواحل غربی و مرکزی خزر شدت بیشتری خواهد داشت از این رو دریای خزر مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: سه شنبه سامانه بارشی در سواحل مرکزی و شرقی خزر، دامنه های شرقی البرزف شمال شرق و برخی مناطق شرق کشور فعال بوده و به تدریج از مرز های شرقی کشور خارج می شود.

وی با بیان اینکه در سه روز آینده خلیج فارس مواج خواهد بود افزود: چهارشنبه با ورود یک سامانه بارشی دیگر به غرب کشور بارش ها مجددا در استان های غربی آغاز خواهد شد.

امیدوار یاد آور شد: فردا آسمان تهران نیمه ابری به تدریج از اوایل شب همراه با بارش پراکنده و در اواخر وقت وزش باد است. بیشینه دمای پایتخت با با یک درجه افزایش نسبت به امروز به 13 درجه سانمتیگراد بالای صفر و کمینه دما با یک درجه کاهش نسبت به امروز به 4 درجه سانتیگراد بالای صفر می رسد.

 

کد خبر 2191491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha