پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آذر ۱۳۹۲، ۲۰:۰۲

کرمی:

توافق ژنو یک پیروزی بزرگ است/ وحدت نیاز امروز کشور است

توافق ژنو یک پیروزی بزرگ است/ وحدت نیاز امروز کشور است

مشهد - خبرگزاری مهر: همسر شهید علی محمدی با اشاره به اینکه توافق ژنو یک پیروزی بزرگ است ، گفت: نیاز امروز کشور ما وحدت و انسجام است و باید همه با هم دست به دست هم دهیم و با حمایت از دولت در این رابطه دین خود را به شهدای هسته ای ادا کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، منصوره کرمی عصر دوشنبه در مراسم میثاق دانشجویان با شهدای هسته ای و تجلیل از خانواده شهدای هسته ای در دانشگاه فردوسی مشهد ابراز کرد: توافق هسته ای نه تنها هیچ حقارتی برای ایران نداشت بلکه موجب روشن شدن افکار جهانیان به رسمیت شناختن حق غنی سازی ایران شد.

وی عنوان کرد: با این توافق دشمن شکست خورد، ملت ایران پیروز شد و این پیروزی سهم همه ما است و در راه حفظ این پیروزی  دانشمندان باید بتوانند ادامه دهنده راه شهدای این عرصه شوند.

کرمی ابراز کرد: چیزی که باعث شده است انقلاب امروز به این حد از پیشرفت و اقتدار برسد انسجام و وحدت مردم بوده و اگر این وحدت از بین برود دشمن پیروز می شود.

همسر شهید علی محمدی عنوان کرد: باید هوشیار و همیشه مراقب باشیم چرا که دشمن هوشیار و منتظر فرصت است.

توافق ژنو اصلا موجب حقارت نبود

وی عنوان کرد: تصمیم تیم مذاکره کننده در توافق ژنو اصلا موجب حقارت نبود چرا که  فناوری ای که وارد کشور شده است دیگر خارج نمی شود.

همسر شهید علی محمدی ادامه داد: توافق هسته ای استقامت ایران و خواری و شکست دشمن را به جهان نشان داد.

کرمی دستیابی به فناوری هسته ای را برای کشور پیروزی بزرگی دانسته و افزود: ما به جهانیان ثابت کردیم که با تلاش دانشمندان داخلی و تکنولوژی بومی، توان دستیابی به این دانش را داریم که این بسیار ارزشمند است.

این توافق یک پیروزی بزرگ است

وی تاکید کرد: باید شعار ها را کنار گذاشته و وارد عمل شویم . این توافق یک پیروزی بزرگ است و اگر ما همراه دولت نشویم دشمن را خوشحال کرده ایم.

همسر شهید علی محمدی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب هم از این نتیجه راضی هستند و باید با دست به دست هم دادن به پیشرفت کشور مان کمک کنیم.

کرمی با اشاره به اینکه ما فقط به انرژی هسته ای نیاز نداریم افزود: ما به همه فناوری ها روز نیازمندیم و باید شرایط را برای دست یابی به آن فراهم کنیم.

وی ابراز کرد: شهید علی محمدی در هفته های آخر زندگی خود گفته بود که نیازی نیست این همه پافشاری کنیم می توان مدتی کوتاه آمد و بعد از مدتی دوباره شروع کرد.

همسر شهید علی محمدی افزود: ما اگر بتوانیم دانشجو ها را در دانشگاه ها به خوبی تربیت کرده و آنها را با روش درست تحقیق آشنا کنیم در تمام فناوری ها پیشرفت می کنیم.

کرمی تاکید کرد: همان طور که تاکنون پیشرفت کرده ایم و موفق شده ایم باز هم با کمک و یاری و وحدت مردم می توان موفق شد.

وی با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) عنوان کرد: ایشان فرموده اند که هر گاه خواستید بدانید مسیر درستی را رفته اید ببینید آیا دشمن از کار شما ناراحت شده یا خوشحال که اگر ناراحت بود حتما مسیرتان درست است.

همسر شهید علی محمدی اظهار کرد: در هشت سال دفاع مقدس هم ما دست خالی و فقط با خون خود جلوی دشمن ایستاده، مقاومت کرده و اجازه ندادیم ذره ای از خاک کشورمان به تصرف دشمن در بیاید.

نیاز امروز کشور ما وحدت و انسجام است

وی اظهار کرد: نیاز امروز کشور ما وحدت و انسجام است و باید همه با هم دست به دست هم دهیم و با حمایت از دولت در این رابطه دین خود را به شهدای هسته ای ادا کنیم.

همسر شهید علی محمدی عنوان کرد: به یاد دارم که شهید علی محمدی بر ضرورت توسعه تحقیق و آموزش شیوه های درست تحقیق در بین دانشگاهیان تاکید فراوان داشت و معتقد بود این امر موجب رشد بیشتر علمی دانشگاهیان می شود.

باید قدر دانشمندان هسته ای را بدانیم

وی به اینکه شهید علی محمدی یکی از دانشمندان توانمند کشور در عرصه دانش هسته ای بود که قدرش را آنطور که باید و شاید ندانستیم اشاره کرده و افزود: امیدواریم بتوانیم قدر دیگر دانشمندان هسته ای و همچنین دانشمندان سایر علوم را بیشتر دانسته و آنطور که شایسته است از جانشان حفاظت و از خودشان حمایت کنیم.

کرمی گفت: برخی دانشمندان ما شرایط خیلی بدی دارند و خانواده هایشان از اینکه آنها به خانه بر می گردند یا نه، نگران هستند.

آرامش در فضای علمی باعث پیشرفت های بزرگ می شود

وی اظهار کرد: باید آرامش در فضای علمی کشور فراهم شود تا دانشمندان بتوانند به مدارج بالا و پیشرفت های بزرگ برسند.

همسر شهید علی محمدی ابراز کرد: باید دست به دست هم داده و از استقلال و اقتدار کشورمان و خون پاک شهدایی که در این راه جانشان را فدا کرده اند حفاظت کنیم.

وی تاکید کرد: نباید اجازه دهیم دشمن کوچکترین خدشه ای به میهمن مان وارد کند و یا از پیشرفت های علمی ما جلوگیری کند.

برادر شهید مجید شهریاری، یکی دیگر از شهدای هسته ای کشور  نیز در این مراسم گفت: روز دانشجو روز تجدید میثاق دانشجویان امروز با دانشجویان دیروز است.

وحید شهریاری ادامه داد: دانشجویانی که مسئولیت سنگینی بر دوش داشتند و آن را به خوبی ایفا کرده و اسطوره ای در جامعه علمی شدند.

دانشمندان هسته ای سرمایه های کشور هستند

وی عنوان کرد: دانشمندان هسته ای سرمایه های کشور هستند که باید از آنان حفاظت و حمایت شود

برادر شهید شهریاری تصریح کرد: راز موفقیت شهید مجید شهریاری به فرموده آیت الله جوادی آملی استقامت در محور دانش و سیطره بر هوا و هوس بوده است.

وحید شهریاری ابراز کرد: کسانی که چشم دیدن اقتدار، پیشرفت و عزت کشور مان را ندارند و دانشمندان علمی ما را ترور می کنند باید بدانند که راه شهدا ادامه دارد و هر روز دانشمند جدیدی وارد عرصه علمی کشور می شود.

وی تاکید کرد: دشمن باید بداند که ایران مجید شهریاری و علی محمدی کم ندارد و راه این شهدا برای همیشه ادامه خواهد داشت.

کد خبر 2192249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha