پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

محمود الزهار:

رابطه حماس با ایران و مصر قطع نشده است

رابطه حماس با ایران و مصر قطع نشده است

یکی از رهبران برجسته جنبش حماس در سخنانی اعلام کرد که رابطه این جنبش با ایران و مصر قطع نشده است و تنها اختلاف نظرهایی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، محمود الزهار یکی از رهبران برجسته جنبش حماس اظهار داشت: مذاکرات میان اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین به جایی رسیده است که به آرمان های ملت فلسطین آسیب رسانده است.

وی خاطرنشان کرد: ابومازن در حال حاضر درباره چشم پوشی از 1.9 درصد از اراضی کرانه باختری مذاکره می کند اما جان کری وزیر امور خارجه آمریکا خواهان چشم پوشی از 7 درصد اراضی است و گزینه های دیگر را اجرایی خواهد کرد. تشکیلات خودگردان فلسطین اگر در این رابطه به توافق نرسد توافقنامه اسلو 2 را امضا خواهد کرد.

الزهار در بخش دیگر سخنان خود درباره رابطه با مصر گفت: ارتباطات جنبش حماس با مصر قطع نشده است و هیچ خصومتی با این کشور وجود ندارد تا درباره آشتی با آن صحبت کرد.

وی درباره رابطه با ایران نیز اظهار داشت: رابطه حماس با ایران قطع نشده است بلکه با اختلاف نظر درباره اوضاع سوریه و نیز انتخابات ایران و تغییر مقامات در این کشور مواجه شده است.

کد خبر 2192283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha