به گزارش خبرنگار مهر، «مجتبی اکبری» ظهر سه شنبه در نشست توجیهی خانه های داوطلب ابراز داشت: حوادث درون شهری مدیریت تخصصی تری را می طلبد چرا که وقتی اتفاقی در شهر رخ دهد روش کار نسبت به مناطق دیگر متفاوت تر خواهد بود.
وی افزود: متاسفانه حادثه های شهری بسیار خطرناک تر از دیگر از حوادث است و می تواند چالش های اساسی را برای شهر ایجاد کند.
اکبری تصریح داشت: در حال حاضر در استان از نظر تعداد چادر و امکانات هیچ مشکلی نداریم ولی در بروز اینچنین اتفاقاتی لازم است تا با همکاری مردم و نیروهای مردمی که آموزش دیده اند حوادث را مدیریت کنیم.
وی افزود: با ایجاد این خانه های داوطلب در محلات وقتی اتفاقی رخ دهد می توان به راحتی به محل حادثه دسترسی داشت و خدمات امدادی را انجام داد.
اکبری با بیان اینکه شورای شهر و سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری گرگان می توانند در این زمینه کمک مفیدی داشته باشند، بیان داشت: این ارگانها به عنوان مراکز مردم نهاد و با وجود ان جی او هایی که در اختیار دارند می توانند برای رسیدن به این هدف کمک کننده اساسی برای ما باشند.
وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم در حوادث شهری موفق باشیم باید در حوزه گسترش آموزش و و ایجاد کانون های محلی هلال احمر که چند تیم آموزش دیده امداد و نجات در آن حضور دارند، فعالتر باشیم و به این طریق می توان در حوزه های مختلف امداد و نجات به مردم آموزش های متعدد را داد.
مدیر کل هلال احمر استان اظهار داشت: این کانون ها در کنار خدمات آموزش و امداد و نجات می توانند خدمات عام المنفعه و خیر خواهانه هم برای اقشار ضعیف تر نیز انجام داد.
وی با بیان اینکه امیدوار است این خانه ها روز به روز گسترش پیدا کند، خاطرنشان کرد: با وجود کمک های اعضای شورای شهر و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان می توان روز به روز این فرهنگ را در بین مردم گسترش داد و به شعار هر خانواده یک امدادگر برسیم.
اکبری افزود: در حال حاضر نوع سبک زندگی که در شهر ها و همچنین تراکم جمعیتی که وجود دارد باید این مسئله را جدی بگیریم و تعداد نیروهای آموزش دیده را در سطح شهر گسترش دهیم.
نظر شما