پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۱۰

طیبی به مهر خبر داد:

حجت الاسلام صالحي منش استاندار قم می‌شود

حجت الاسلام صالحي منش استاندار قم می‌شود

قم - خبرگزاري مهر: مسئول ستاد انتخاباتي حجت الاسلام دکتر روحاني در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در قم از قطعي شدن انتخاب حجت الاسلام محمد صالحي منش به عنوان استاندار قم خبر داد.

امير طيبي در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام كرد: پس از رايزني‌هاي گسترده وزارت كشور، حجت الاسلام محمد صالحي منش را به عنوان گزينه استانداري قم قطعي كرده است و با توجه به سخنان سخنگوي وزير كشور‏، نام استاندار جديد قم در جلسه فرداي هيئت دولت به صورت رسمي اعلام خواهد شد.

وي از حجت الاسلام صالحي منش به عنوان چهره‌اي شناخته شده در استان و مورد اعتماد مراجع و علما ياد كرد و گفت: آقاي صالحي منش اصولگرا و اصلاح طلب رایج و جناحی نیست و به هيچ وجه يك چهره جناحي نبوده و به عنوان چهره‌اي معتدل و حق طلب محسوب مي‌شود.

مسئول ستاد انتخاباتي دكتر روحاني در قم تصريح كرد: بسياري از اصولگرايان و اصلاح طلبان معتدل نظر مثبتي بر انتخاب وي داشته‌اند.

وی در پايان گفت: حجت الاسلام صالحي منش از اساتيد سطوح عالي حوزه علميه و جامعه المصطفي(ص) است و ارتباط مناسبي با مراجع معظم تقليد و علماي حوزه علميه قم دارد.

عضو ستاد استقبال از امام(ره)، مسئول بسيج مستضعفين قم، معاون امور اجتماعي بعثه مقام معظم رهبري، فرمانده سپاه حفاظت ولي امر، رئيس ستاد كميته‌هاي انقلاب اسلامي از جمله سوابق اجرايي حجت الاسلام محمد صالحي منش است.

 

کد خبر 2192860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha