پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۲۳

یک مقام مسئول خبر داد:

توسعه فناوریهای پیشرفته از محل 20برابر شدن اعتبار صندوق نوآوری/ رفع دغدغه معیشت از دانشجویان دکتری

توسعه فناوریهای پیشرفته از محل 20برابر شدن اعتبار صندوق نوآوری/ رفع دغدغه معیشت از دانشجویان دکتری

معاون پژوهش و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از افزایش 20 برابری اعتبارات صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 93 خبر داد و گفت: به منظور توسعه صادرات محصولات دانش بنیان، تمهیداتی اندیشیده ایم که در این زمینه نیاز به همکاری های وزارت امور خارجه برای توسعه دیپلماسی فناوری داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی وطنی روز چهارشنبه در حاشیه کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری با تاکید بر اینکه معاونت علمی یک دستگاه فرادستگاهی است، افزود: از این رو این معاونت به دانشگاهها و مراکز علمی وابسته به وزارتخانه های علوم و تحقیقات و همچنین به مراکز علمی بخش های خصوصی که به امر تولید علم می پردازند، همکاری دارد.

معاون پژوهش و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی از اولویت های این معاونت است، اظهارداشت: در این راستا در قالب اعطای پژوهانه به دانشجویان دوره دکترا کمک های مالی بلاعوض می شود تا آنها بدون دغدغه معیشت زندگی به فعالیت های علمی خود بپردازند.

وی حمایت از مسابقات دانشجویی را از دیگر اقدامات حمایتی این معاونت ذکر کرد و یادآور شد: در حال حاضر مسابقات بسیاری در دانشگاههای کشور برگزار می شود که بر اساس حجم و تعداد این مسابقات از سوی معاونت حمایت هایی به دانشگاهها صورت می گیرد به گونه ای که برخی از دانشگاهها تا سقف 100 میلیون تومان حمایت مالی دریافت کرده اند.

وطنی حمایت از انتشار نشریات علمی را از دیگر برنامه های حمایتی این دستگاه نام برد و یادآور شد: در حال حاضر ایران نسبت به 3 سال گذشته رتبه اول تولید علم را در دنیا کسب کرده است که ارتقا به این رتبه به دلیل حمایت از نشریات علمی و تولید مقالات علمی بوده است.

معاون پژوهش و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین با تاکید بر اینکه حمایت های این معاونت از طریق ظرفیت ایجاد شده در صندوق نوآوری و شکوفایی اعطا می شود، خاطر نشان کرد: طرح های کلان ملی و شرکت های دانش بنیان از طریق این صندوق مورد حمایت قرار می گیرد که در این راستا اعتبار این صندوق در سال آینده نسبت به سال جاری 20 برابر خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتبار این صندوق تا سه سال آینده 6 برابر می شود، خاطر نشان کرد: اعتبارات این صندوق در سال 93 به 600 میلیارد تومان بالغ خواهد شد که امیدواریم در سه سال آینده اعتبارات این صندوق به 3 هزار میلیارد تومان بالغ شود.

وطنی با بیان اینکه اعتبارات این صندوق صرف توسعه فناوری های پیشرفته خواهد شد اضافه کرد: شرکت های دانش بنیانی که هم به لحاظ تعداد نیروی انسانی متخصص و هم به لحاظ گردش مالی وضعیت مطلوبی دارند از مزایای این صندوق برخوردار خواهند شد.

وی با اشاره به دغدغه های صنعتی کشور گفت: به عنوان مثال در حال حاضر یکی از دغدغه های صنعت نفت، انتقال گاز است که نیاز به کمپرسورها داریم و از سوی دیگر نیز سالانه بیش از 70 میلیارد تومان کاتالیست وارد کشور می کنیم که لازم است با توسعه ستادهای فناوری با یک کار فرادستگاهی اقدام به رفع مشکلات موجود در حوزه های مختلف کنیم.

وطنی با اشاره به بودجه معاونت علمی در سال 93 ابراز امیدواری کرد که نمایندگان مجلس به ویژه در کمیسیون تلفیق با عنایات ویژه به بحث اشتغال و ارتقای سطح زندگی مردم از طریق شرکت های دانش بنیان به بودجه این معاونت توجه بیشتری مبذول دارند.

معاون پژوهش و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین از تمهیدات این معاونت برای افزایش صادرات محصولات دانش بنیان خبر داد و خاطر نشان کرد: برای این منظور نیاز به همکاری دستگاهها و زارتخانه های مختلف داریم به ویژه وزارت امور خارجه که در دیپلماسی فناوری می تواند بسیار موثر عمل کند.

وطنی همچنین با تاکید بر تلاش این معاونت و دستگاههای مختلف برای توسعه صادرات محصولات دانش بنیان یادآور شد: هند با اقداماتی که انجام داد تنها از طریق صادرات بازیهای رایانه ای سالانه 70 میلیون دلار ارزآوری برای کشور خود دارد.

کد خبر 2193279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha