پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مرداد ۱۳۸۴، ۱۰:۴۴

در چهارمين كنگره بين المللي مراقبت هاي ويژه پزشكي صورت مي گيرد:

بررسي شيوه مراقبت هاي ويژه در حوادث غير مترقبه

رييس انجمن آنستزيولوژي ( بي هوشي) و مراقبتهاي ويژه ايران گفت: نارسايي حاد تنفسي، تشخيص و درمان انواع شوك، تهويه مصنوعي، تروما(ضربات) مراقبت هاي ويژه در حوادث غير مترقبه و استانداردهاي بخش آي.سي .يو به عنوان مهمترين محورها در چهارمين كنگره بين المللي مراقبت هاي ويژه پزشكي مورد بررسي قرار مي گيرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر محمد مهدي قيامت افزود: اداره درد در آي. سي. يو و آرام بخشي، پايان زندگي در آي. سي. يو، اورژانس هاي تنفسي، مكانيك تنفس و روش هاي مختلف تنفس مصنوعي، كنترل عفونت در بخش آي. سي. يو، نقش پرستار در بخش هاي مراقبت هاي ويژه، مسايل اخلاقي در آي.سي.يو، پزشكي قانوني در آي. سي. يو، مسموميت و سوختگي، مديريت در بخش مراقبت هاي ويژه و... از ديگر محورهاي اين كنگره است.

وي با بيان اينكه در اين كنگره آخرين دستاوردهاي پژوهشي و پيشرفت هاي علمي و عملي مورد تبادل نظر قرار خواهد گرفت، ادامه داد: همزمان با برپايي اين كنگره، كارگاه هاي تخصصي و نمايشگاه تجهيزات و وسايل پزشكي، دارويي با هدف ارتقا و توسعه سطح و كيفيت علمي اين تخصص پزشكي و نيز ارتقاي سطح امنيت سلامت جامعه برگزار مي شود.

گفتني است چهارمين كنگره بين المللي مراقبت هاي ويژه پزشكي با حضور بيش از 3 هزارپزشك متخصص داخلي و خارجي در زمينه قلب و ريه و يك هزار نفر از پرستاران فعال در بخش مراقبت هاي ويژه مراكز درماني، روزهاي 6 تا 8 مهر ماه امسال در مركز همايش هاي رازي تهران برگزار مي شود.

کد خبر 219348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha