پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۸:۵۳

از ابتداي سال جاري/

12 هزار پرونده در دادگستري شيروان مختومه شد

12 هزار پرونده در دادگستري شيروان مختومه شد

شيروان- خبرگزاري مهر: رئيس دادگستري شهرستان شيروان گفت: از ابتداي سال جاري تاکنون بيش از 12 هزار پرونده در دادگستري اين شهرستان مختومه شده است.

محسن حکیم در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: از اول سال جاری تاکنون 12 هزار و 234 پرونده در مجموعه دادگستری اعم از محاکم و دادسرا شهرستان شیروان مختومه شده است.

به گفته وي از ابتداي امسال تاکنون تعداد پنج هزار 662 فقره پرونده به دادسرای شیروان ارسال شده است، حکيم افزود: در اين مدت شش هزار و 21 پرونده مختومه شده و هزار و 786 پرونده نیز موجود و در حال سیر مراحل است.

او تعداد پرونده های وارده به محاکم شهرستان شيروان را شش هزار و 623 مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد شش هزار 213 مورد مختومه شده و هزار و 460 پرونده نیز موجود است.

این مسئول پرونده های وارده بخش اجرای احکام کیفری را طی هشت ماهه گذشته هزار و 832 مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد هزار و 644 مورد مختومه شده و هزار و 943 مورد نیز در حال طي مراحل قضايي است.

حکیم پرونده های وارده به اجرای احکام مدنی را در هشت ماهه گذشته، هزار و 439 مورد عنوان و اظهار کرد: از این تعداد، هزار و 148 پرونده مختومه شده و هفت هزار و 672 پرونده نیز موجود بوده و در حال سیر مراحل است.

رییس دادگستری شیروان تعداد پرونده های وارده شعب دادگاه حقوقی و کیفری را به ترتیب سه هزار و 863 مورد و دو هزار و 760 پرونده اعلام کرد و گفت: در بخش حقوقی سه هزار و 461 پرونده و در بخش کیفری هم دو هزار و 752 پرونده مختومه شده و سایر پرونده ها نیز در حال سیر مراحل هستند.

حکیم تعداد کل زندانیان شهرستان را 632 نفر عنوان کرد و اظهار داشت: از این تعداد 536 نفر محکوم قطعی بوده و 31 نفر تحت قرار هستند که جرم اکثر آنها سرقت، مواد مخدر و ضرب و جرح است.

وی میزان پرونده های وارده به شورای حل اختلاف شهرستان را از اول سالجاری تاکنون پنج هزار و 31 مورد عنوان کرد و گفت: از این میزان چهار هزار و 814 مورد مختومه، 431 پرونده موجود و هزار و 510 پرونده نیز به سازش ختم شده است.

این مسئول قضایی شیروان تعداد ملاقاتهای مردمی دادستان و رئیس دادگستری شهرستان را طی هشت ماهه گذشته دو هزار و 500 مورد ذکر و اضافه کرد: در اين مدت تعداد پنج هزار و 670 مورد مشاوره رایگان، 809 مورد مشاوره تلفنی و 17 مورد اخذ وکیل برای افراد کم در آمد  صورت گرفته است.

حکیم مهمترین سیاست دستگاه قضایی و دادگستری شیروان را رفع اطاله و منطقی کردن زمان دادرسی و سرعت و سهولت در اجرای عدالت و کاهش جمعیت کیفری زندان عنوان کرد و گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده ها در محاکم حقوقی شيروان 111 روز و محاکم کیفری 47 روز است.

وی مهمترین علت عدم کاهش این مدت زمان را کمبود کادر قضایی و کارمند در دادگستری این شهرستان عنوان نمود و به شهروندان توصیه کرد برای تنظیم دعاوی و دادخواست های حقوقی و شکایات با مشاورین حقوقی قوی و مجرب مشورت نمایند تا دعاوی به صورت صحیح تقدیم دادگستری شود و نتیجه آن صدور رای ماهیتی شود.

رییس دادگستری شیروان در پايان گفت: شهروندان در انجام معاملات و قراردادها دقت کامل داشته باشند و پس از مطالعه کامل و دقیق قرارداد، آنرا امضا نمایند تا از مشکلات احتمالی آن جلوگیری نمایند.

کد خبر 2193899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha