به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کمیته فوتبال ساحلی گیلان ظهر پنجشنبه در حاشیه این رقابت ها گفت: رقابت های مزبور به صورت دوره ای به مدت سه روز با شرکت چهار تیم بندر گناوه بوشهر و نجف آباد اصفهان از گروه جنوب و شباب کرمانشاه و خزر رودسر از گروه شمال کشور برگزار می شود.
بهمن جمشیدی افزود: این رقابت ها از دیروز آغاز و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت و روز جمعه با برگزاری بازی فینال پایان خواهد یافت.
وی اظهارداشت: در روز اول این رقابت ها در بازی اول تیم شباب کرمانشاه با نتیجه 6 بر صفر مقابل نجف آباد اصفهان و در بازی دوم نیز خزر رودسر برابر بندر گناوه بوشهر به برتری رسید.
جمشیدی ادامه داد: برنده بازی فینال این رقابت ها به عنوان تیم قهرمان باشگاه های ایران شناخته می شود.
رئیس کمیته فوتبال ساحلی گیلان یادآورشد: مرحله مقدماتی رقابت های فوتبال ساحلی جوانان کشور در گروه شمال با شرکت شش تیم شباب کرمانشاه، خزر رودسر، ایرمان سمنان، شهرداری تبریز، پایانمه های همدان و فائز کاران ساری در ساحل رودسر برگزار شده بود که دو تیم شباب کرمانشاه و خزر رودسر به مرحله نهایی راه یافته بودند.
نظر شما