پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۲۱

زروکی:

آبرسانی به مسکن مهر محمودآباد پایان یافت

آبرسانی به مسکن مهر محمودآباد پایان یافت

محمودآباد - خبرگزاری مهر: مدیر آبفا محمودآباد گفت: عملیات اجرایی طرح آبرسانی به مسکن مهر شهرستان با 13 میلیارد ریال اعتبار به پایان رسید.

شعبان زروکی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ا432 واحد مسکن مهر محمودآباد و 906 واحد سرخ رود آبرسانی شد و این پروژه ها با اعتباری بالغ بر 13 میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی انجام وآماده بهره برداری است.

وی از احداث چهار هزار متر خط انتقال با اقطار 200 و 250 میلی متر و 270 متر شبکه داخلی با قطر 110 و 160 میلیمتر برای آبرسانی به پروژه 432 واحدی مسکن مهر محمودآباد خبرداد وتصیرح کرد: تعداد 16 فقره انشعاب به قطر یک اینچ برای این واحدها نصب شده است.

مدیر امور آب وفاضلاب محمودآباد با بیان اینکه آبرسانی به مسکن مهر از اهمیت ویژه ای برخوردار است گفت: بهره برداری از این پروژه ها زمانی به کام مردم شیرین است که طبق برنامه زمانبندی به اتمام برسد.

زروکی خواستار برنامه ریزی منسجم تر جهت اتمام هرچه سریع تر انشعابات باقیمانده شد وخاطرنشان کرد : عملیات اجرائی طرح آبرسانی به مسکن مهر 906 واحدی سرخ رود نیز به اتمام رسیده است.

به گفته وی طرح آبرسانی به طول دو هزار و 800 متر دراقطار 90 ، 110 ، 160  و 200 میلی متر اجرا شده که عملیات واگذاری انشعاب تمامی واحدها به تعداد 116 فقره به اتمام رسید.

مدیر آب وفاضلاب محمودآباد از احداث 2700 متر خط انتقال آب با قطر 250 میلی متر در سرخ رود خبرداد و افزود: با تلاش و مساعدت همکاران شرکت آب وفاضلاب مازندران تمامی مشترکان مسکن مهر از نعمت آب سالم و بهداشتی برخوردار می شوند.

کد خبر 2194875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha