به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم مولوی ظهر شنبه در دیدار اعضاي انجمن صنفي راهنماي گردشگري استان همدان که در راستاي تبادل نظر و همكاري با شورا و شهرداري همدان پيرامون حفظ آثار طبيعي و باستاني و ملي، جذب سرمايهگذار و رونق گردشگري برگزار شد، افزود: باید برای معرفی همدان تلاش کرد.
وی با بيان اينكه توان و ظرفيت گردشگري و سرمايهگذاري در شهر و استان همدان بايد شناسايي و مشخص شود، گفت: ساماندهي فضاي كالبدي تأسيسات و تجهيزات شهري و گردشگري از محورهاي مطالعه است كه در اين راستا بايد مسير تردد توريست و گردشگر نيز به صورت سواره و پیاده تعريف شود.
ابراهيم مولوي با تأكيد بر اينكه بستر امنيت گردشگري در استان همدان را بايد فراهم كرد، اظهار داشت: سعي شوراي اسلامي شهر همدان بر اين است كه در امر رونق گردشگري و جذب سرمايهگذار پايتخت تاريخ و تمدن ايران زمين از نظرات و ايدههاي تشكلهاي مردم نهاد و NGOها استفاده كند.
مولوي با اشاره به اينكه امروزه در دنيا گردشگري به عنوان يك صنعت تعريف ميشود، اظهار داشت: صنعت گردشگري به دليل گردش مالي بالايي كه به همراه دارد در رونق اقتصادي نيز بسيار تأثيرگذار است.
مسير و محورهاي گردشگري باید به خوبي مشخص شود
وي بر ايجاد زمينهها و بستر جذب گردشگر در استان و شهر همدان تأكيد كرد و افزود: باید با برنامهريزيهاي منسجم و تعريف شده مسير و محورهاي گردشگري را به خوبي مشخص كرد.
اين عضو شوراي اسلامي شهر همدان اضافه كرد: مجموعه شوراي چهارم با ديدگاه تخصصي پيگيري و مسائل مربوط به صنعت گردشگري را در برنامهها و سياستهاي خود دارد.
ابراهيم مولوي با اشاره به انتخاب استاندار همدان گفت: بايد از اين فرصت به دست آمده در جذب سرمايهگذار و رونق صنعت گردشگري در استان به خوبي استفاده كرد.
رئيس كميسيون اقتصادي، سرمايهگذاري و گردشگري شوراي اسلامي شهر همدان نيز در اين ديدار از حمايت سرمايهگذاران در همدان خبر داد و گفت: تشكيل اين كميسيون در راستای بررسی و حل مشکلات اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری است.
علي رضايي با بیان اینکه در جلسات كميسيون اقتصاد سرمايهگذاري و گردشگري شورا از نخبگان، صاحبنظران و كارشناسان دعوت به عمل ميآيد و شورا از نظرات و پيشنهادات آنها استفاده می شود، اضافه كرد: شورا همچنین از نظرات و پيشنهادات انجمن صنفي گردشگري استان در راستاي تحقق رونق صنعت گردشگري استقبال ميكند.
نايب رئيس انجمن صنفي راهنماي گردشگري استان همدان نيز ضمن تشكر از توجه ويژه شوراي چهارم اسلامي شهر همدان به صنعت گردشگري و طبيعت همدان گفت: اعضاي شوراي اسلامي شهر همدان افرادي همفكر و همسو با دغدغههاي دوستان محيط زيست هستند و اين بسي خرسندي است.
مجتبي جواديه مهمترين چالش پيشروي صنعت گردشگري همدان پس از جذب گردشگر را ماندگاري گردشگران دانست و افزود: ماندگاري و توقف چند روزه مسافران و توريست نيازمند برنامهريزي جامعهاي است.
جواديه اضافه كرد: باید مسيرهاي گردشگري به خارج از شهر و به نقاط مختلف استان هدايت شده و توسعه يابد.
نظر شما