به گزارش خبرگزاری مهر، فریبا کیا، دبیر علمی جشنواره کتابهای کمک آموزشی رشد به حضور 3 هزار و 700 عنوان کتاب کمک آموزشی در دهمین دوره جشنواره رشد نیز اشاره کرد و اظهار داشت: پس از بررسیهای مرحله دوم داوری آثار، بیش از 200 کتاب حائز امتیاز بهتر شناخته شدند که از این تعداد نیز 55 عنوان کتاب بهعنوان آثار برتر انتخاب شدند و در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار میگیرند.
به گفته او حمایت مالی و معنوی از ناشران کتابهای کمک آموزشی یکی از اهداف جشنواره کتابهای کمک آموزشی است. به همین خاطر از یک سال پیش، از ناشران کتابهای کمک آموزشی دعوت شده است تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
کیا تاکید کرد: در واقع اگر نام کتابهای کمک آموزشی در کتابنامه رشد درج شود، این آثار خود به خود وارد جشنواره شده و در مرحله داوری قرار میگیرند.
دبیر علمی جشنواره کتابهای کمک آموزشی رشد با بیان اینکه «در طی سال گذشته سه هزار و 700 عنوان کتب آموزشی مربوط به سال 89 ،90 و 91 به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است»، عنوان کرد: کتابهای حاضر در جشنواره در تمامی مقاطع پیشدبستانی، دبستان، راهنمایی، نظری فنی و حرفهای و کاردانش هستند و تمامی کتابهای ارسالی نیز در مرحله نخست مورد داوری قرار گرفتهاند؛ به این ترتیب پس از دسته بندی کتابهای کمک آموزشی بر اساس امتیازهای کسب شده، تعدادی از این آثار وارد مرحله دوم شدند.
معاون منابع آموزشی و تربیتی دفتر انتشارات آموزشی در ادامه اظهار داشت: پس از بررسیهای مرحله دوم داوری آثار، بیش از 200 کتاب حائز امتیاز بهتر شناخته شدند که از این تعداد نیز 55 عنوان کتاب به عنوان آثار برتر انتخاب شدند و در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار میگیرند.
نظر شما