به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد پورقيومي، صبح دوشنبه در جلسه هم انديشي مسئولان مراكز قرآني ابركوه و خانه هاي قرآني روستايي، تلاش هاي خادمين قرآن در عرصه ترويج فرهنگ قرآني را ستود و اظهار داشت: در واقع اين جلسات اتاق فكر قرآني است كه بايد عوامل جذب بيشتر جوانان و نوجوانان را به برنامه هاي قرآني مورد بررسي قرار دهد.
وی افزود: بايد برنامه ها را به گونه ای تنظيم كنيم تا به نوعي همه اقشار جامعه از برنامه هاي قرآني استفاده ببرند و از فعاليت تك بعدي پرهيز کنیم زيرا خطاب آيات قرآن كريم به مردم به صورت ايها الناس، يا ايها الذين آمنوا و... و نه فردي خاص آمده است.
پورقيومي ادامه داد: مؤسسات قرآني در سطح شهرستان نمود بارز عيني فعاليت قرآني درسطح ابرکوه است و خواستار تقويت و حمايت از آنان هستیم.
كارشناس قرآن اداره تبليغات اسلامي نیز در اين جلسه ضمن ترسيم خط و مشي رسيدن به كمال مطلوب اظهار داشت: قرآن كتاب زندگي و انسان سازي است كه ما با تمسك به آن مي توانيم به غايت نهايي و كما ل مطلوب برسيم.
غلامرضا زارع با اشاره به سخن پيامبر مكرم اسلام (ص) در مورد سخن گفتن با خدا بيان كرد: هميشه بايد اين پرسش را از خود داشته باشيم كه در شبانه روز چقدر با خدا سخن مي گوييم و چقدر تلاوت قرآن داريم و به مفاهيم كلام الهي گوش فرا مي دهيم و آن را در زندگي عملي خود به كار مي بنديم.
زارع همچنین شرايط و ضوابط دوره تربيت معلم حفظ، قرائت سطح 5، امور مالي مؤسسات، تهيه ماهنامه، برگزاري محافل قرآني، تبليغات محيطي طرح هاي قرآني، اجراي مسابقه تفسير و دیگر مسائل مرتبط با این موسسات را تشريح كرد.
به گزارش مهر، در حال حاضر سه موسسه قرآني و هشت خانه قرآني روستايي در سطح شهرستان ابرکوه مشغول به فعاليت قرآني هستند.
نظر شما