نیما بیگلریان در گفتگو با مهر عنوان كرد: نمایش «فرجام» به کارگردانی مهدی روزبهانی به نویسندگی ملیحه مرادی، و با بازیگری فروزان حسینی، مهدی روزیهانی و محمد ابوالقاسمی از 29 آذر ماه تا 1 دی ماه به مدت سه شب در سینما بهمن ملایر به صحنه می رود.
وی عنوان كرد: «فرجام» روایتی است از قیام مختار است که در آن عاقبت شمر به تصویر کشیده می شود.
کارشناس مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان همدان ابراز داشت: به همت واحد نمایش حوزه هنری استان همدان و با مشارکت شورای اسلامی شهر و شهرداری ملایر، اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملایر و معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه ناحیه ملایر برگزار می گردد.
بیگلریان اذعان داشت: واحد نمایش حوزه هنری استان همدان در راستای حمایت از هنرمندان و علاقهمندان نگاه ویژهای به تئاتر شهرستانها دارد و در همین راستا امسال با حمایت حوزه هنری استان، نمایش «اوکاریتوی قهوه ای» از شهرستان نهاوند به جشنواره تئاتر ماه سوره راه پیداکرد.
نظر شما