پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۱:۵۴

در محل پارک شاهد/

چهارمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی کرمانشاه افتتاح شد

چهارمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی کرمانشاه افتتاح شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: چهارمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی با حضور بیش از پنجاه شرکت داخلی و خارجی در کرمانشاه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی کرمانشاه از امروز سه شنبه (26 آذر) در محل دائمی نمایشگاه های کرمانشاه واقع در پارک شاهد افتتاح و تا بیست و نهم همین ماه آماده بازدید علاقه مندان خواهد بود.
 
علاقه مندان می توانند از ساعت 10 صبح الی 17 عصر به صورت یکسره از نمایشگاه بازدید کنند.

در این نمایشگاه تولیدکنندگان اصلی تجهیزات پزشکی داخلی حضور داشته و آخرین دستاوردهای تجهیزات پزشکی خود را ارائه خواهند داد.

ارتقاء دانش استفاده و نحوه تهیه تجهیزات پزشکی توسط مدیران بیمارستانی و امکان سنجی تولید این محصولات در استان کرمانشاه از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه عنوان شده است.

 

کد خبر 2197399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha