۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۰۵

صبا:

توسعه پژوهش نیازمند احصاء مشکلات است

توسعه پژوهش نیازمند احصاء مشکلات است

زنجان -خبرگزاری مهر: معاون فناوری و پژوهش دانشگاه زنجان ، توسعه پژوهش را منوط بر احصاء مشکلات عنوان کرد و گفت: پژوهش زمانی مسیر توسعه را داشته که براساس نیازها و مشکلات انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال صبا ظهر سه شنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران استان،افزود: هفته پژوهش در استان و کشور به این علت است که ما در راستای توسعه این حوزه فعالیتهای گسترده ای را انجام دهیم و پژوهش را وارد زندگی کنیم.

وی اظهار داشت: اولین کار افزایش تقاضای پژوهش است چرا که ما باید این فرهنگ را جا بیندازیم که پژوهش چیزرکلاسیک و دور از دسترس مردم نیست و عادی تقلی شود و در این راستا متقاضیان می توانند نیازها ود را به مراکز علمی مطرح کنند.

معاون فناوری و پژوهش دانشگاه زنجان گفت: در دانشگاه زنجان به روی همه باز است و همه  آحاد مردم می توانند در همه حوزه ها نیازهای خود را با دانشگاه در میان بگذارند و در راستای این نیازها تحقیقات و پژوهش های لازم در دستور کار قرار گیرد.

صبا تاکید کرد: توجه به امر پژوهش توسعه پایدار در کشور را به دنبال دارد بنابراین باید پژوهش در استان تقویت و زیر ساخت های لازم برای پژوهش مهیا شود.

وی افزود: امسال در هفته پژوهش ابتکاری که استانداری زنجان ایجاد کرد این بود که میزگرد تخصصی در حجم وسیع را در هفته پژوهش برای 30 دستگاه اجرایی در دستور کار قرارداد و در این میزگردها 50 نفر از پژوهشگران حضور داشتند.

معاون فناوری و پژوهش دانشگاه زنجان یادآور شد: در این میزگردها نیازها مطرح شد و برای این نیازها هم اقدمات لازم در دستور کار قرار گرفت.

صبا گفت: این میزگردها الگویی برای استانهای دیگر است و استانهای دیگر هم از این الگو استفاده می کنند.

وی تصریح کرد: دومین کار ابتکاری که این دانشگاه در هفته پژوهش انجام داد حضور منتخبین پیش دانشگاهی در دانشگاه  زنجان بود که این ها با دانشجویان و اساتید چهره به چهره با هم گفتگو داشتند تا فاصله بین دانشجویان و دانش آموزان کم شود آنها با مراکز علمی و پژوهشگران آشنا شوند.

معاون فناوری و پژوهش دانشگاه زنجان به چالش های فراروی پژوهش در کشور اشاره کرد و افزود: کمبود اعتبار چالش دیگر فراروی پژوهش است که باید مشکل اعتباری حل شود چرا که مانع توسعه پژوهش می شود.

صبا گفت: پژوهش نباشد دانش نیست و دانش سکون و امور آموزش از پویایی لازم برخوردار نخواهد بود بنابراین توسعه علمی در کشور بدون پرداختن به پژوهش با موفقیت همراه نخواهد بود.

وی ادامه داد: پژوهش موتور محرک پیشرفت محسوب می شود و بدون پرداختن به آن توسعه پایدار ایجاد نخواهد شد بنابراین پژوهش مسیر مطمئن ترقی را نشان می دهد.

 

 

کد خبر 2197564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha