پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مرداد ۱۳۸۴، ۱۰:۵۵

بر اساس آخرين نظر سنجي؛

بيشتر آمريكايي ها خواهان ساخت راكتورهاي جديد اتمي هستند

بر اساس آخرين نظر سنجي صورت گرفته بيشتر بزرگسالان آمريكا بر اين باورند كه كشورشان بايد اقدام به ساخت راكتورهاي اتمي جديد نمايد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي angus-reid، اين نظر سنجي كه از سوي مؤسسه سنجش افكار "راسموسن" صورت گرفته ، نشان مي دهد كه 55 درصد از پاسخ دهندگان فكر مي كنند كه زمان آن رسيده است تا كشورشان دوباره شروع به ساخت نيروگاههاي جديد هسته اي نمايد و اين ميزان نسبت به نظر سنجي ماه ژوئن 11 درصد افزايش يافته است.

پاسخ دهندگان همچنين در پاسخ به اين سؤال كه آيا در كوتاه مدت حفظ انرژي مهم است يا گسترش منابع جديد آن 26 درصد حفظ آن را مهمتر اعلام كردند و 64 در صد توسعه و گسترش منابع جديد را ترجيح داده اند.

اقدامات اخيرا آمريكا براي ساخت و گسترش نيروگاههاي هسته اي جديد از آنجا ناشي مي شود  كه اين كشور در اين حوزه از بعضي از رقباي بين المللي از جمله فرانسه در اروپا و چين در آسيا عقب مانده است و جرج بوش رئيس جمهور اين كشور تلاش زيادي مي كند تا بودجه هائي براي شروع به ساخت يك سري از نيروگاههاي جديد هسته اي در سراسر كشور اختصاص دهد.

اظهارات چندي پيش مقام ارشد وزارت انرژي اين كشور مبني بر اهميت اين نوع انرژي براي آينده نيز نشان از توجه ويژه اين كشور در چشم اندازهاي آتي در برنامه ريزي پيرامون فعاليت هاي هسته اي دارد.

شايان ذكر است در حال حاضر بيش از 100 نيروگاه هسته اي در آمريكا وجود دارد كه بيش از 20 درصد برق مصرفي را در اين كشور تامين مي كند و در ماه مي، كنسرسيوم نيروي هسته اي كشور موسوم به "نواستارت انرژي"شش مكان را كه شامل آلاباما، لوئيزيانا، مريلند، مي سي سي پي، نيويورك و كاروليناي جنوبي بود براي تاسيس نيروگاههاي هسته اي جديد در نظر گرفت.

کد خبر 219784

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha