به گزارش خبرنگار مهر، حسین مومنی در مراسم اختتامیه همایش کارآفرینی که ظهر چهارشنبه در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد با اشاره به اینکه ارکان توسعه در جامعه بر اساس سه محور دولت، دانشگاه و صنعت تشکیل می شود، گفت: در حال حاضر در کشور بخش صنعت و دانشگاه ها به دولت چشم دوخته اند و باید سعی کنند تا به دنبال راهی باشند تا بتوانند به صورت مستقل به پژوهش بپردازند.
وی ابراز داشت: مطمئنا اگر روزی دولت با محدودیت مواجه شود، حوزه پژوهش بسیار آسیب خواهد دید و با توجه به تحریم هایی که وجود دارد دولت نمی تواند انتظارات ما را در این حوزه برآورده کند.
مومنی بیان داشت: در حوزه علم و پژوهش در افق 1404 در کشور سهم پژوهش های دولتی 10، پژوهش های غیر دولتی 50 درصد، سهم اختراعات تعداد 50 هزار ، سهم اختراعات بین المللی 10 هزارعدد است
وی اظهار داشت: با این اهداف ایده آل و توسعه گرانه می توانیم به اقتصاد دانش بنیان دست پیدا کرده و بی نیاز به اقتصاد نفتی، کشور را اداره کنیم.
این مسئول ادامه داد: در سال 2003 کشور در بحث اختراعات توانسته بود فقط یک اختراع را ثبت کند ولی با تلاش هایی که انجام شد این تعداد در سال 2012 به ثبت پنج هزار اختراع رسید.
وی با بیان اینکه نباید نگاه ما در ثبت اختراعات فقط به دولت باشد، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم مراکز رشد و پارک های علمی و فناوری را با همکاری بخش خصوصی توسعه داده و پیشرفت هایمان را با اصول تولید ثروت هماهنگ کنیم می توانیم به اهداف خود دست پیدا کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی با اشاره به اینکه در چندین سال گذشته تعداد بیکاران در کشور افزایش پیدا کرده است، عنوان کرد: اگر دولت،دانشگاه و صنعت وظایفشان در یک راستا انجام شود و همچنین صنعت به تولید و خلق دانش بیشتر توجه کند می توانیم مشکلات بیکاری را حل کنیم.
وی افزود: باید سعی کرد تا به دنبال تولید از دانش باشیم و همچنین دانشگاه ها در حوزه توسعه محور کارآفرینی تلاش کنند تا بتوانیم در کشور به نتیجه ای که می خواهیم برسیم.
مومنی اذعان داشت: باید سعی شود تا درکشور شبکه ای از متخصصین و دانشجویان خلاق و نوآور تشکیل شود و همچنین مراکز رشد و پارک های علمی و فناوری را توسعه دهیم .
نظر شما