به گزارش خبرنگار مهر مجید سریزدی در جلسه شورای حمل و نقل استان که در سالن شهدای دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی، نماینده عالی دولت در استان مهندس سیدطاهر طاهری و جمعی از مسئولان تشکیل شد، رویکرد و نگاه این معاونت را ترسیم کرد و گفت: برداشتن گام هایی رو به جلو و نگاه توسعه محور کلید شکوفایی البرز در تمامی ابعاد است.
وی با اشاره نقش راه ها به عنوان بستر سازی از توسعه تصریح کرد:اگر داشتن نگاه رو به توسعه کلیدی برای شکوفایی استعدادهای سرشار این استان باشد، راه ها بسترساز و شاه کلید باز شدن درهای توسعه رو به این استان خواهد بود.
سریزدی قرار گیری استان البرز در مسیر 13 محور مواصلاتی کشور را فرصت مغتنم بهره مندی از ظرفیت راه ها برای توسعه البرز دانست.
سرپرست هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: رویکرد تیم استانداری البرز نیز با پرهیز از جزئی نگری داشتن نگاهی سرزمینی به جای جای این استان است.
وی با اشاره به پتانسیل های استان و شهرستانهای پیرامونی یادآور شد: استقرار صنایع و معادن و جاذبه های بکر گردشگری در هر شهرستانی از این استان، البرز را به سرزمینی غنی از توانمندیها مبدل ساخته است.
نظر شما