پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۲:۰۵

خاتمی:

مردم عزيز به دستور قرآن در مصرف آب صرفه جويي كنند

مردم عزيز به دستور قرآن در مصرف آب صرفه جويي كنند

بوشهر – خبرگزاری مهر: عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري با بیان این که مردم عزيز به دستور قرآن در مصرف آب صرفه جويي كنند، گفت: مصرف بهينه آب در زندگي آنقدر مهم است كه اسلام بر آن تاكيدات و سفارشات ويژه اي دارد .

به گزارش خبرنگار مهر، آيت الله سيد احمد خاتمي صبح شنبه در بازديد از تاسيسات آبرساني و تصفيه خانه آب بوشيگان استان بوشهر در خصوص هزينه هاي بسيار بالاي استحصال آب عنوان كرد : آب شربي كه هر متر مكعب آن 900 الي 1000 تومان

به غير از هزينه احداث تاسيسات اوليه در بر خواهد داشت تا به دست مردم برسد ولی در عوض پولي كه بابت حق آب از مردم اخذ مي شود كمتر از 180 تومان به ازاء هر متر مكعب است.

وی افزود: در عين حال ديده مي شود كه ريخت و پاشهاي نادرستي صورت مي گيرد بطوریکه براي وضو ، غسل چقدر آب اضافه ريخته مي شود و همچنين از آب شرب براي شستن ماشين استفاده مي كنند ، اينها اسراف هايي است كه اولاً حرام است و ثانياً بحران آب در آينده درست مي كنند .

  آيت الله سيد احمد خاتمي افزود : ما هيچ راهي نداريم جز اينكه مردم خوب‌مان صرفه جويي كنند ، از آب به اندازه استفاده كنند وگرنه مسئولين مجبور به جيره بندي آب خواهند شد و اين جيره بندي مشكلش به مراتب زياد است و بعد از جيره بندي كم آبي خواهد بود .

وي گفت : انتظار از مردم خوب‌مان اين است كه به دستور قرآن در اين عرصه عمل كنند و از اسراف پرهيز کنند.

مدير عامل شركت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز در اين بازديد ، ضمن قدردانی از حضورآیت الله سید احمد خاتمی در مجموعه شركت آب و فاضلاب بوشهر در خصوص وضعيت آب شرب استان بوشهر عنوان کرد : موضوع تامين آب شرب مردم شريف استان بوشهر از بدو پيروزي انقلاب مورد توجه مسئولين نظام بوده است و در جهت تامين آب مردم از نقاط دوردست در خارج استان، خطوط انتقال كوثر در استان كهگيلويه و بوير احمد و خط سوم از چشمه ساسان كازرون اجرا شده است كه به لحاظ كمبود منابع تامين آب در استان بوشهر بيش از 90 درصد آب مصرفي از خارج استان تامين مي شود .

حيدر دهقاني به پروژه هاي در دست اجراي شركت آب و فاضلاب استان بوشهر اشاره داشت و تصریح کرد : هم اكنون چندين طرح آبرساني و احداث مخازن در استان در دست اجرا بوده و بزودي چند طرح ديگر از جمله احداث دو دستگاه آب شيرين كن بزرگ در شهرهاي كنگان و بوشهر شروع كه با اتمام اين پروژه ها و با بهره برداري از آنها مشكل تامين آب بخشي از استان مرتفع خواهد شد .

در پايان اين بازديد عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري از متوليان تامين آب شرب تشكر و قدرداني کرد.

 

کد خبر 2199837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha