به گزارش خبرنگار مهر، مجید علی پور ظهر شنبه در نشستی با مديركل كميته امداد استان افزود: جامعه عشایری از ضعيف ترين اقشار از نظر رفاهی و معیشتی هستند.
وی تصریح کرد: جامعه عشايری يك جامعه مولد، كم هزينه و اقتصادي است و حمایت از این جامعه می تواند زمینه تولید بیشتر را فراهم آورد.
وی عنوان کرد: هر چادر عشايري يك كارگاه توليدي است كه علاوه بر تنوع توليد، تمام اعضاي خانوار از خردسال تا سالخورده به كار و تلاش مشغول هستند.
علی پور بر بهبود وضعيت اقتصادي عشاير تاکید کرد و اظهار داشت: اجرای طرح های اشتغالزايي در مناطق عشایری می تواند زمینه توانمندسازی این جامعه را فراهم کند.
این مسئول اظهار داشت: از جمله اقدامات دولت در ساماندهي به زندگي عشاير ايجاد اشتغال مكمل همچون زنبورداری، صنایع دستی، باغداری و ... در كنار دامداري است.
وی بیان داشت: هم اکنون مناطق عشايري داراي قابليت آبي و خاكي در راستای اشتغالزایی عشایر منطقه در حال شناسایی است.
علی پور از مديركل كميته امداد استان خواست با ارائه تسهيلات لازم به توسعه اشتغال در مناطق عشايري کمک کند.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان نيز در اين نشست از آمادگي اين اداره كل براي اعطاي تسهيلات خوداشتغالي، مشاغل خانگي، فراهم نکردن جهيزيه ازدواج، ساخت مسجد و اماكن فرهنگي در مناطق عشايري اين استان خبر داد.
عبدالمجيد فرهادي گفت: اين نهاد براي راه اندازي ميدان عرضه دام توسط عشاير در اين استان و بازاريابي براي فروش محصولات دامي و صنايع دستي عشاير از هيچ كمكي دريغ نخواهد كرد.
وی بیان داشت: جامعه عشایری استان جامعه تلاشگر و تولید کننده است که با فراهم شدن بسترهای لازم، ظرفیتهای بالایی برای کمک به اقتصاد استان دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، حدود 12هزار خانوار عشایری در مناطق سردسیری و گرمسیری این استان زندگی می کنند.
نظر شما