پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ دی ۱۳۹۲، ۱۵:۱۶

لهراسبی خبر داد:

مونتاژ روزانه 30 دستگاه پژو پارس در شیراز

مونتاژ روزانه 30 دستگاه پژو پارس در شیراز

شیراز – خبرگزاری مهر: مدیر عامل ایران خودرو فارس گفت: روزانه 30 دستگاه خودرو پژو پارس در شیراز مونتاژ می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهران لهراسبی بعد از ظهر یک شنبه در بازدید فعالین اقتصادی شیراز از کارخانه ایران خودرو فارس افزود: در حال حاضر روزانه 30 دستگاه خودرو پژو پارس در این کارخانه مونتاژ می شود که توان افزایش ظرفیت تا 50 خودرو را داریم.

وی تصریح کرد: این کارخانه فعالیت خود را از مونتاژ روزانه یک دستگاه خودرو شروع کرده و امروز توانسته تولیدات خود را افزایش دهد.

مدیر عامل ایران خودرو فارس با بیان اینکه هدف این خودرو سازی تامین و ایجاد زنجیره تامین و تولید است یادآور شد: در طی سه سال گذشته از راه اندازی این مجموعه به آنچه که کمتر توجه شده بود ایجاد یک زنجیره تامین قطعه است.

لهراسبی تاکید کرد: زمانیکه ما نمی توانیم قطعه های تولید شده در استان فارس را استفاده کنیم به ماننده بر پا کردن چادر بدون میخ است و هر لحظه امکان از بین رفتن و یا جا به جا شدن این چادر وجود دارد.

وی افزود: راه اندازی زنجیره تامین قطعه تنها با کمک و فعالیت بیشتر بخش خصوصی استان فارس ممکن است که در این راستا به گونه ای کم کاری از جانب بخش خصوصی استان فارس انجام شده است.

مدیر عامل ایران خودرو فارس تصریح کرد: در حال حاضر تنها چهار قطعه این خودرو در استان فارس تولید و مورد مصرف قرار می گیرد و در کل هشت قطعه تولید شده در فارس برای خودروهای تولید ایران خودرو در فارس تولید می شود.

لهراسبی ادامه داد: این اتفاق در حالی روی می دهد که افراد حاضر در هیئت مدیره ایران خودرو فارس از برترین نفرات در ایران خودرو هستند که به راحتی می توان با استفاده از جایگاه و تجربیات آنها توسعه و افزایش سطح این کارخانه را مشاهده کرد.

وی افزود: طی مدت حدود شش ماه که به عنوان مدیر عامل این کارخانه فعالیت های خود را آغاز کرده ام اولویت اول را به غیر از توجه به افزایش ظرفیت بر افزایش تولید نیز گذاشتم که در این مسیر باید بخش خصوصی استان نیز حمایت کند.

مدیر عامل ایران خودرو فارس با بیان اینکه صنعت خودرو سازی باید افزایش اشتغال و گردش مالی بسیاری برای فارس به همراه داشته باشد، گفت: زمانیکه کارخانه های تولید قطعه خودرو در استان فارس افزایش یابد می توان از پتانسیل موجود استفاده های مثبت کرد نه اینکه قطعه های مورد نیاز این کارخانه از تهران تامین شود.

لهراسبی در خصوص حمایت مسئولین استان در توسعه این کارخانه نیز تاکید کرد: مسئولین ارشد و نمایندگان فارس باید تلاش کنند تا این کارخانه به سمت افزایش تولید حرکت کند و از حالت مونتاژ خارج شود.

وی تصریح کرد: استاندار فارس قول های مساعدی را به ما داده زیرا این کارخانه توان تولید خودرو های شاسی بلند نیز دارد.

کد خبر 2200742

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha