پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ دی ۱۳۹۲، ۹:۲۹

طراح مرگبارترین سلاح جهان درگذشت

طراح مرگبارترین سلاح جهان درگذشت

میخائیل کلاشنیکف، طراح اسلحه ای به همین نام که بیش از هر سلاح دیگری در جهان سبب کشتار انسانها شده است، در سن 94 سالگی از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، "میخائیل کلاشنیکف" عصر روز دوشنبه در سن 94 سالگی از دنیا رفت.

کلاشنیکف طراح اسلحه سبک AK-47 است که به نام خود وی نامگذاری شده است. تعداد افراد کشته شده توسط این سلاح سبک روسی بیش از هر جنگ افزار دیگری در جهان است.

کلاشنیکف عصر روز دوشنبه در زادگاه خود در نزدیکی کوههای اورال از دنیا رفت. وی در ماه گذشته به دلیل وخامت حال در بیمارستان بستری شده بود.

در حال حاضر گفته می شود که بیش از 100 میلیون قبضه سلاح کلاشنیکف در جهان وجود دارد. این سلاح به دلیل سبک بودن و کارایی زیادی که دارد در اغلب جنگ ها و انقلاب ها به کار گرفته می شود، به طوریکه هم اکنون در پرچم کشور موزامبیک نیز تصویر آن سلاح دیده می شود.

کد خبر 2201235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha