به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر پایگاه میراث جهانی بم با اعلام این خبرگفت: این نشست علمی به مناسبت دهمین سالگرد وقوع زلزله بم و با حضور مدیران، پژوهشگران وکارشناسان استانی و ملی روز پنج شنبه پنجم دی ماه جاری برگزار خواهد شد.
افشین ابراهیمی افزود: این نشست که در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود، نمایشگاه عکس و پوستر از ارگ پیش و پس از زلزله و کارگاهها و مراحل مختلف مرمت و ساماندهی این پایگاه جهانی در طول دهه گذشته بر پا و همچنین از ارگ بم بازدید خواهد شد.
وی گفت: علاوه بر نجفی، استاندار کرمان و تعدادی از کارشناسان ملی و استانی در این نشست علمی سخنرانی خواهند کرد.
"نشست علمی بم و یک دهه تجارب میراث فرهنگی" با هدف ارائه دستاوردها و گزارشهای مرمت، استحکام بخشی و ساماندهی پایگاه جهانی بم طی ده سال گذشته برگزار می شود.
نظر شما