پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ دی ۱۳۹۲، ۸:۲۲

رادیو سلامت از راه‌های رفع بحران‌های اجتماعی می‌گوید/ تلاش برای تحقق جامعه دینی

رادیو سلامت از راه‌های رفع بحران‌های اجتماعی می‌گوید/ تلاش برای تحقق جامعه دینی

مدیر گروه سلامت اجتماعی شبکه رادیویی سلامت با اشاره به بعضی از برنامه‌های این شبکه، از اهداف و رویکردهای رادیو سلامت در ارتقای سلامت اجتماعی در قالب فردی و جمعی مردم سخن گفت.

حسین ماکنعلی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره رویکردها و اهداف این شبکه رادیویی گفت: شبکه سلامت با هدف افزایش دانش سلامت مردم کار می‌کند و درصدد است مشکلات فراوانی را که در حوزه سلامت اجتماعی وجود دارد، برطرف کند.

وی با اشاره به تاریخ ابتدای شکل‌گیری این شبکه در سال 83 عنوان کرد: شبکه سلامت 24 ساعته فعالیت دارد و بنا دارد تمامی قواعد زندگی اجتماعی موجود در یک جامعه دینی را از روابط فردی و میان‌فردی افراد گرفته تا روابط جمعی و همچنین احترام به قانون و معضل قانون‌گریزی بررسی کند. سیستم کنونی جامعه ایرانی به شکلی است که مردم کمتر علاقه ای به کار گروهی دارند و در کارهای فردی موفقیت بیشتری کسب می‌کنند. قصد ما در این برنامه این است که مردم را به مشارکت فعال در حوزه کارهای اجتماعی ترغیب کنیم.

ماکنعلی با اشاره به کارشناسان مختلفی که برای این منظور از آنها بهره خواهد گرفت، اضافه کرد: گروه سلامت اجتماعی شبکه رادیو سلامت با دانشکده‌های علوم اجتماعی دانشگاه تهران و علامه طباطبایی و همچنین انجمن جامعه شناسی ایران ارتباط دارد. البته این همکاری ها باید افزایش پیدا کند. در حال حاضر با وجود اینکه ما تحقیقات زیادی در حوزه سلامت اجتماعی در دانشگاه ها داریم ولی قشر دانشگاهی ما تمایل زیادی به این تعامل ندارد.

مدیر گروه سلامت اجتماعی شبکه رادیویی سلامت با اشاره به برنامه‌های این شبکه بیان کرد: برنامه های شبکه رادیو سلامت بیشتر به صورت مجله‌ای کار می شود که دلیل آن هم تاثیری است که این شکل از برنامه های تولیدی دارند. همچنین برنامه هایی همچون "افق روشن" به شکل گفتگومحور و برنامه نمایشی "نمایش سلامت" به طور تخصصی و آموزشی در حوزه آسیب ها تولید شده و روی آنتن می رود.

به گفته ماکنعلی، برنامه "افق روشن" شنبه، دوشنبه، چهارشنبه ساعت 9 تا 10 مسایل کلان سلامت را از محیط زیست انسانی گرفته تا محیط زیست اجتماعی بررسی می کند. همچنین برنامه "نمایش سلامت" نیز روزهای جمعه روزهای جمعه ساعت 13:25 روی آنتن می رود و در آن یک برنامه نمایشی پخش شده و بعد کارشناسان در انتها به تحلیل و نقد این روابط می پردازند.

برنامه های شبکه رادیویی سلامت روی موج اف ام ردیف 102 مگاهرتز پخش می شود.

کد خبر 2201626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha