پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مرداد ۱۳۸۴، ۱۳:۲۳

دي ولت اعلام كرد :

حمايت مالي آلمان از انتخابات پارلماني افغانستان

دولت آلمان در آستانه برگزاري انتخابات پارلماني افغانستان علاوه بر اعزام چند ناظر براي نظارت بر انتخابات پارلماني اين كشور، براي بهتر برگزار شدن اين انتخابات به دولت كرزاي كمك مالي مي كند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نوشته روزنامه دي ولت ، دولت آلمان با توجه به انتخابات پارلماني افغانستان كه در تاريخ  18 سپتامبر ( 28 شهريور ) برگزار مي شود، مبلغ 5 ميليون يورو براي بهتر برگزار شدن اين انتخابات اختصاص داد.

دي ولت در ادامه نوشت : وزارت امورخارجه آلمان تمامي هزينه هاي برگزاري انتخابات پارلماني افغانستان را حدود 120 ميليون يورو تخمين زده است .

 سازمان ملل نيز به عنوان عالي ترين نهاد بين المللي، مسئوليت انجام دقيق كارهاي لازم به منظور بهتر برگزار شدن انتخابات پارلماني افغانستان را بر عهده دارد .

اين روزنامه آلماني همچنين تصريح كرد : 14 آلماني در تيم ناظران انتخابات در افغانستان حضور دارند .  

از6000 كانديداي ثبت نام شده براي شركت در انتخابات پارلماني افغانستان حدود 600 نفر را زنان تشكيل مي دهند .

دي ولت افزود : آلمان از جمله كشورهايي است كه پس از سقوط طالبان، شماري از نيروهاي حافظ صلح خود را روانه افغانستان كرد .

گفتني است " امابونينو" كميسر اتحاديه اروپايي كه سرپرستي گروه ناظران انتخاباتي را برعهده دارد با بيان اين مطلب كه اتحاديه اروپايي شماري از ناظران انتخاباتي خود را روانه افغانستان مي كند، اظهار داشت : اين ماموريت از سوي يك گروه مركزي دركابل رهبري و اداره خواهد شد و اكنون كه مسائل امنيتي حل شده است ،60 كارمند خود را نيز براي نظارت بر انتخابات پارلماني و استاني به مناطق دور دست اعزام خواهد كرد.

کد خبر 220255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha