۶ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۴۴

پژوهش و فناوري باید منجر به ثروت ملي شود/ آمار توليدات علمي گروه پزشکی

پژوهش و فناوري باید منجر به ثروت ملي شود/ آمار توليدات علمي گروه پزشکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تحقيق و پژوهش تنها به معناي توليد مقالات نيست بلكه زماني تحقيقات ارزشمند تلقي مي‌شوند كه علاوه بر پاسخگويي به نيازهاي جامعه، توليد فناوري كرده و نهايتا منجر به توليد ثروت ملي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اصغر پیوندی در ششمين جشنواره علمي پژوهشي بوعلي سينا دانشگاه که پنجم دي ماه برگزار شد، افزود: در 15 سال گذشته پژوهش و تحقيقات در كشور ما روند رو به رشدي داشته است و خوشبختانه گروه پزشکی 14.58 درصد توليدات علمي را به خود اختصاص داده اند.

وی گفت: با انجام پژوهش‌هاي كاربردي قطعا شاهد كاهش چشمگير مشكلات نظام سلامت خواهيم بود.

پیوندی با اشاره به وجود 61 مركز تحقيقاتي در دانشگاه هدف از ايجاد این مراكز را همكاري با ديگر مراكز تحقيقاتي و انجمن‌ها و گسترش روحيه تحقيق و پژوهش برشمرد و افزود: بايد زمينه‌اي مساعد فراهم سازيم تا پژوهشگران احساس امنيت كنند و بتوانند قابليت‌ها و توانمندي‌هاي خود را نمايان سازند.

وی از مراکز تحقيقاتي دانشگاه خواست در جهت گسترش تحقيقات و پژوهش‌هاي كاربردي و برگزاري جشنواره‌هاي علمي، پژوهشي و كاربردي گام بردارند.

ششمين جشنواره علمي پژوهشي بوعلي سينا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنجم دی ماه با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس سازمان نظام پزشکی، دکتر پیوندی رئیس دانشگاه و دکتر سیدامیرمحسن ضیایی معاون آموزشی وزارت بهداشت در سالن همایش‌های مجمتع آموزشی نیکوکاری رعد برگزار شد.

در این دوره از جشنواره دکتر عرفان امینی به عنوان دارنده پایان‌نامه برتر، دکتر اکبر نورعلی‌زاده به عنوان برنده طرح تحقیقاتی برتر، دکتر علیرضا شریف‌امینی به عنوان محقق جوان برتر اورولوژی معرفی شدند و جایزه محققان برتر این جشنواره نیز به دکتر محمدرضا صفری‌نژاد، دکتر عبدالمحمد کج‌باف‌زاده و دکتر میترا مهدوی مزده اختصاص یافت.

کد خبر 2203155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha