پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۳۵

حجت الاسلام رحیمی:

نهم دی روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان است

نهم دی روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان است

زنجان -خبرگزاری مهر: امام جمعه ابهر، به حماسه 9 دی ماه ا شاره کرد و گفت: این حماسه برای همیشه به عنوان حماسه ای ماندگار در تاریخ باقی خواهد ماند چرا که نهم دی، روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران شهرستان ابهر، به یوم‌الله 9 دی اشاره کرده و افزود: حضور ده‌ها میلیونی مردم در 9 دی سال 1388 که در طول سه دهه تاریخ انقلاب بی نظیر بود بصیرت، هوشیاری، و دشمن شناسی ملت مسلمان ایران را به خوبی نشان داد.

وی اظهار داشت: 9 دی ماه روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شکن های عده ای غافل یا مزدور و ابسته به اجانب به مقدسات در روز عاشورای حسینی است.

امام جمعه ابهر گفت: روز نهم دی روز نه گفتن ملت ایران به سران فتنه و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با آرمان های والای حضرت امام و  مقام معظم رهبری است چرا که در این روز ماندگارو تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه‌ای دیگری آفرید و دشمنان خدا و دینش را مایوس و نا امید ساخت و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش مقام معظم رهبری را شاد کرد.

حجت الاسلام رحیمی گفت: برخی از افراد با سابقه انقلابی در این مسیر افتاده و این گونه در برابر امام، نظام ولایت قرار گرفتندو در این راستا برای پاسخ ، باید گفت برحسب تجربه تاریخی، قدرت طلبی، حرام خواری و هوای نفسانی از عوامل اصلی انحراف خواص جبهه اهل حق است.

وی در ادامه یاد آورشد: خواصی که به همین دلایل با حضرت امیر (ع) و امام حسن (ع) و امام حسین(ع) جنگیدند. و امروزه نیز مردم بصیر  همه جریانات و افراد را زیرنظر دارد و  مردم می فهمند چه طور ممکن است یک هیئت اروپایی بیایند با دو نفر از فتنه گران ملاقات کنند و به آنها جایزه بدهندو این حرکت بزرگترین توهین به غیرت ایرانی است.

امام جمعه ابهر افزود: اگر مردم سکوت کنند به خاطر نجابت و وحدت است و این سکوت مردم را به حساب صبر آنها باید گذاشت نه فراموشی و اما اگر کسی به سراغ فتنه برود 9دی های بعد هم در پیش خواهد بود.

حجت الاسلام رحیمی به هفته و قف اشاره کرد و به مردم توصیه کرد این سنت الهی را فراموش نکنند و از خودشان یک صدقه جاریه به یادگار بگذارندو تلاش کنندفامیلها جمع بشوند دست به دست هم بدهند و یک وقفی را ایجاد کنند و در این وقفها مسائل دینی را فراموش نکنند چرا که و قف ها باید در مسیر ضروریات جامعه باشد که بزرگترین ضروریات جامعه مسائل مدارس حوزوی و دینی است.

وی به زمینه ها و عوامل بروز عشق مجازی پرداخت و گفت: عوامل متعددی در ایجاد ظهور عشق مجازی موثرند که لازم است مورد برسی قرار بگیرند که یکی از آنها مسئله آرایش و اظهار زینت است چرا که آرایش و اظهار زینت و سخن گفتن با لحن تحریک کننده و ارتباط با نامحرمان قوه شهویه را تحریک کرده و اختیار را از انسان سلب می‌کند.

امام جمعه ابهر یاد آور شد: دیگر عاملی که موجب می شود انسان در عشق مجازی گرفتار بماند و به این نوع گرفتاری ها مبتلا شود ترک ازدواج به موقع است چرا که  انسان ذاتا محتاج به محبت و عاطفه است همچنان که محتاج به آب و نان است بنابراین اسلام برای پاسخ دادن به این نیاز، راهی را تعیین کرده و آن ازدواج است.

حجت الاسلام رحیمی افزود: منشاء خیلی از بی بند و باری های جنسی و عشق های کاذب عدم پاسخ صحیح به خواسته فطری انسان است بنابراین دین مبین اسلام به مسئله ازدواج تاکید فراوانی دارد و ازدواج را موجب آرامش و سکونت معرفی می کند.

وی به مسئله ازدواج اشاره کرد و از خانواده ها خواست به مسئله مهم ازدواج با یک عینک ویژه نگاه کرده و فرزندان خود را از گرفتاری نجات دهند و از چشم و هم چشمی ها که یک آفت بزرگ شمرده  توجه کنند و به فرزندان خود سبک زندگی اسلامی را توصیه کنند.

امام جمعه ابهربه والدین توصیه کرد طرفین دختر و پسر بجای ولخرجی ها در جشن عروسی در فکر یک پناهگاه برای بچه‌ها باشند و تلاش کنند مشکل مسکن را حل کنند همانطوری که  دولت قبلی در مسکن مهر قدمهای خوبی برداشت و امروزه این اقدام خوب دولت مورد بی‌مهری بعضی ها واقع شده است.

حجت الاسلام رحیمی به شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) اشاره کرد و افزود: قرار و دوام عالم هستی به برکت و ولایت و امامت بوده ، و اهل بیت واسطه های فیض الهی هستندو به ما توصیه کرده اند نسبت به شخصیت حقیقی و حقوقی  اولیای الهی معرفت پیدا کرده و نسبت به آنها اهل مهر و محبت باشیم را که در محبت اهل بیت ویژگی های فراوانی است که البته اگر این محبت واقعی باشد.

 

 

کد خبر 2203162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha