پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۲۴

هيچ تشكلي بدون مجوز آموزش و پرورش حق ورود به مدارس را ندارد

هيچ تشكلي بدون مجوز آموزش و پرورش حق ورود به مدارس را ندارد

معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش، با تبيين محورهاي هشت گانه حوزه پرورشي، گفت: هيچ تشكلي بدون مجوز آموزش و پرورش حق ورود به مدارس را ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حميدرضا كفاش در گردهمایی شوراي معاونان و مديران كل آموزش و پرورش استان ها  که اردوگاه شهيد باهنر تهران برگزار شد، با بیان این مطلب توضیح داد: اين هشت محور كه به طور مستقيم معاونت پرورشي و فرهنگي متولي آن است ، در بخش ها و حوزه هاي مختلف ستادي، كميته هاي كاري و اتاق هاي فكر كه با حضور پيش كسوتان و افراد باتجربه تربيتي تشكيل شده در حال تدوين است .

وي تصريح كرد: مجموعه سياست ها و برنامه هايي كه به حوزه پرورشي و فرهنگي مربوط مي شود، در 40 محور احصاء شده است. از اين 40 محور، 8 بند آن اصلي و 32 محور آن فرعي است.8 محور اصلي به معناي حضور و ميدان داري معاونت  در اجرا و عملياتي كردن آن و 32 بند ديگر مشاركت در بخش هاي ديگر آموزش و پرورش براي اجرايي كردن هر كدام از اين سياست هاست.

وي در ادامه  محورهاي 8 گانه حوزه پرورشي را اين گونه  بيان كرد:

1- تدوين و استقرار نظام جامع و مشاوره هدايت تحصيلي در تمام پايه هاي پيش بيني شده در سند تحول بينادين كه به صورت اصلي مربوط به اين حوزه مي شود

2- ارتقاي مستمر دانش و مهارت هاي حرفه اي مربيان كارشناسان و معلمان  براي احياي نقش تربيتي آن در راستاي قانون احياي معاونت پرورشي و تربيت بدني با  توجه به رويكرد تلفيقي و شايستگي محور در طراحي و اجراي برنامه هاي تربيتي است .

۳- تدوين و ترويج برنامه هاي پرورشي موثر، به منظور ارتقاي آگاهي و مصون سازي دانش آموز در مقابله با تهاجم فرهنگي و آسيب هاي اجتماعي  با استفاده از فناوري هاي نوين ورسانه ها.

4- استفاده از ظرفيت هاي برنامه هاي درسي، كانون ها ، اردوها و فعاليت هاي برون  مدرسه اي بويژه مساجد و كانون هاي مذهبي براي تقويت معرفت و زمينه سازي و تعميق باور معارف الهي .

5- تدوين واجراي برنامه جامع و يكپارچه آموزش قرآن اعم از روان خواني و فهم قرآن در آموزش و پرورش رسمي و عمومي .

6- ايجاد ساز وكارهاي مناسب و موثربه منظور اجراي طرح جامع تقويت و تعميق فرهنگ اقامه نماز در مراكز آموزشي و تربيتي .

7- گسترش و نهادينه سازي مشاركت  دانش آموزان  در عرصه هاي اجتماعي، فرهنگي، عمراني و فراغت.

8- افزايش مشاركت دانش آموزان در فعاليت هاي آموزشي وتربيتي از طريق سامانه تشكل هاي دانش آموزي با تاكيد بر استفاده از ظرفيت هاي سازمان دانش آموزي، بسيج دانش آموزي، انجمن هاي اسلامي و مجلس دانش آموزي.

معاونت پرورشي و فرهنگي متولي تمام دين و تربيت نيست

كفاش گفت : معاونت  پرورشي و فرهنگي متولي تمام دين و تربيت نبوده بلكه متولي تربيت وزارت آموزش و پرورش است و معاون پرورشي نماينده اداره كل براي مطالبه تربيت در بخش هاي مختلف است نه متولي تربيت لذا نسبت به انتخاب معاونين پرورشي حساس بوده  و به سمت شخصيت هاي عالم، دانشمند و صاحب نظر در مسائل تربيتي با نگاه والا و همكاري با بخش هاي ديگر و نه رقيب  و با نگاه مثبت  تربيتي برويد و افراد شاخص و سطح بالايي را  انتخاب كنيد.

وي با بيان اينكه  همزمان با اين اجرا، كميته هاي كاري و اتاق هاي فكر 40 برنامه اصلي و فرعي را نهايي مي كنند، تصريح كرد: بعد از تاييد نهايي، اوايل سال آينده كه معاونين پرورشي استان ها تثبيت شوند، دوره هاي آموزشي را براي توجيه و شروع مقدمات، اجرا خواهيم كرد.

كفاش با بيان اين مطلب كه نقش معاونت پرورشي و فرهنگي حاكم بودن فكر و سند تربيتي است، اظهار داشت: انتظار ما از مديران كل استان ها در انتصاب معاونين غير پرورشي اين است كه اين نگاه و تفكر را تعمين دهند .

وي اضافه كرد :اگر كساني را منصوب كنيد كه علاوه بر ويژگي هاي تخصصي، نگاه تربيتي جامع نسبت به مقوله تعليم و تربيت داشته باشند، بخش عظيمي از كارهاي ما انجام  شده است .

هيچ تشكلي بدون مجوز آموزش و پرورش حق ورود به مدارس را ندارد

معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش گفت : مديريت واحد تشكل هاست كه كار را جلو مي برد و ما در سطح ستاد با اقتدار اين كار را انجام مي دهيم كه هيچ تشكلي نتواند بدون مجوز آموزش و پرورش به مدارس ورود پيدا كند.

حميدرضا كفاش با بيان اينكه تعدد تشكل ها در سطح پايين به مجموعه ضربه نمي زند، اظهار داشت: مديريت واحد اين تشكل هاست  كه كار را مي تواند پيش ببرد و مديران  از تنوع تشكل ها نگارن نباشند.

كفاش با تاكيد بر اين مطلب كه  چتر گسترده حوزه تشكل هاي دانش آموزي بايد به وسعت دانش آموزان گسترده شود، افزود : ما در سطح ستاد اين كار را انجام داده و با اقتدار جلو مي بريم.

معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش در ادامه بيان داشت: شعار محوري كه بر ما تكليف شده، زندگي اجتماعي و جمعي دانش آموزان است .

وي افزود: طراحي يك روز با نشاط در مدرسه بدون كيف و وسايل مدرسه در دستور كار قرار دارد و آنرا سال آينده به صورت آزمايشي در تعدادي از مدارس كشور انجام خواهيم داد .

كفاش همچنين در خصوص پرسش مهر رئيس جمهور گفت: مديران كل بايد نسبت به پيگيري اين موضوع اهتمام جدي داشته و به عنوان يك تكليف به اين موضوع فرهنگي بپردازند.

وي با بيان اينكه مديران كل، معاونيني انتخاب كنند كه نگاه قطره چكاني نداشته باشند، اظهار داشت : معاون پرورشي بايد نگاه مشاركت جويانه و مبتني جلب منابع در استان را داشته باشد .

كفاش عنوان كرد : از اين به بعد توزيع بودجه به استان ها براساس فعاليت استان ها در اين خصوص خواهد بود و هر استاني كه  اعتبار ومنابع بيشتري را جذب كند بيشتر كمكش مي كنيم.

وي در خصوص مجلس دانش آموزي وشوراها  با تاكيد بر اينكه مرحله استاني و منطقه اي آن بايد با جديت برگزار شود از مديران استاني خواست اين موضوع را جدي بگيرند و با آن اداري برخورد نكنند .

کد خبر 2203234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha