پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۳۹

قبادی با مهر عنوان کرد:

لزوم تبیین بصیرت مردمی در 9 دی/ بصیرت بخشی جریان فتنه مستمر باشد

لزوم تبیین بصیرت مردمی در 9 دی/ بصیرت بخشی جریان فتنه مستمر باشد

همدان - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه همدان بر لزوم تبیین بصیرت مردمی در 9 دی تاکید کرد و گفت: بصیرت بخشی جریان فتنه مستمر باشد.

حجت السلام حسین قبادی در گفتگو با مهر اظهار داشت: واژه‌های بصیرت و فتنه بعد از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و پس از اعتراضات و اغتشاشات بعد از آن در ادبیات سیاسی و اجتماعی و دینی ایران بر سر زبان ها افتاد.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه همدان  با بیان اینکه مقام معظم رهبری از آغاز سال 88 تا زمان انتخابات ریاست جمهوری آن سال، بارها و بارها بر اهمیت و مهم بودن انتخابات تاکید کردند ادامه داد: مقام معظم رهبری بارها همگان را به توجه لازم و کافی و همه جانبه به تحرکات دشمن فرا خواندند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در ادامه روشنگری‌ها خود پیرامون فتنه بر واژه بصیرت و لزوم توجه به منطق و تحلیل همه جانبه شرایط و حق جویی تاکید داشتند گفت: رهبر ما مردم و نخبگان را به فردایی فرا خواندند که گرد و غبار فتنه می‌نشیند و حقیقت‌ها رو می‌شود.

قبادی همچنین بیان اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری این فتنه ظلم بزرگی بر نظام و برای عبرت گرفتن بود ادامه داد: اغتشاشات هشت ماهه بعد از انتخابات ریاست جمهوری  پایان یافت و این مدیون رهبری آینده‌نگرانه، بصیرانه و پدرانه مقام معظم رهبری بود.

لزوم تبیین بصیرت مردمی در 9 دی

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه استان همدان بر لزوم تبیین بصیرت مردمی در 9 دی صحه گذاشت و این مهم را گامی ارزشی در راستای تبیین بصیرت مردمی در مقابله با جنگ نرم عنوان کرد.

وی با بیان اینکه فتنه هشت ماهه بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 سخت‌تر از دفاع مقدس هشت ساله بوده است، گفت: در 9 دی ماه 1388 شاهد خیزش عمومی ملتی بودیم که بیش از 300 هزار نفر از فرزندان خود را در راه آرمان‌های این نظام تقدیم کردند و علاوه بر آن توهین آشوب‌گران به امام حسین (ع) در عاشورای حسینی صبر همراه با متانت ملت را لبریز کرد و در حضور حماسی خود در حماسه 9 دی ماه، دفاع از حریم ولایت فقیه و نفی هرگونه ماجراجویی فتنه‌گران را بر همگان نشان دادند.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه همدان با تاکید بر حضور پرشور مردم در حماسه نهم دی ماه اظهار کرد: نهم دی ماه مشت محکمی بر دهان فتنه‎ زد و دشمنان را خوار و ذلیل کرد.

قبادی خواستار حضور میلیونی ملت ایران در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی شد و گفت: حضور مردم در این مراسم درحقیقت تجدید عهد و پیمان دوباره با آرمان‌های امام راحل(ره) و رهبری معظم انقلاب است.

کد خبر 2203669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha