پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۵۳

سروستانی تاکید کرد:

تعامل بین دستگاه‌های فرهنگی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری ضروری است

تعامل بین دستگاه‌های فرهنگی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری ضروری است

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: تعامل بین دستگاه‌های فرهنگی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی صبح شنبه در نشست با مدیرکل صدا و سیمای استان بوشهر با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف توسط اداره‌کل تبلیغات اسلامی اظهار داشت: از جمله محورهای برنامه سازمان تبلیغات اسلامی در استان بوشهر می‌توان به مشاوره‌های فرهنگی و برنامه‌های فرهنگی مذهبی اشاره کرد.

وی اضافه کرد: برنامه‌های مختلف دیگری نیز همچون فعالیت در حوزه‌های مجازی و اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها در حوزه برنامه‌های قرآنی، هیئت‌های مذهبی، اعزام مبلغ به نقاط مختلف استان، پژوهش و آموزش مفاهیم اسلامی در ابعاد و سطوح مختلف و ساماندهی روحانیون مستقر را نیز می‌توان از جمله این برنامه‌ها عنوان کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر، برگزاری گفتمان‌های دینی را مرجع مناسبی برای تولید محتوای فرهنگی قابل استفاده در صدا و سیما عنوان کرد و افزود: این طرح از طرح‌های موفق سازمان تبلیغات اسلامی است که با حضور شخصیت‌های علمی برجسته در سطح مدارس و دانشگاه ها برگزار می‌شود

رسانه ملی در تبیین و گسترش مفاهیم دینی نقشی بسیار مهم دارد

وی با بیان اینکه رسانه ملی در تبیین و گسترش مفاهیم دینی نقشی بسیار مهم دارد، افزود: تعامل بین دستگاه‌های فرهنگی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری ضروری است.

حجت‌الاسلام سروستانی با اشاره به آمادگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان برای تعامل سازنده و همکاری و تعامل با صدا و سیما اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: دشمنان تلاش های بسیار زیادی برای ایجاد جنگ نرم و تهاجم فرهنگی بر علیه کشورمان دارند که آسیب بسیار مهمی محسوب می‌شود و صدا و سیما نیز نقشی بسیار مهم در مقابله با این موضوع دارد.

وی به نقش ممتاز صدا وسیما در اشاعه فرهنگ دینی اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به حجم بالای تبلیغات وسیع دشمن، صدا و سیما رسالت سنگینی در انعکاس اقدامات انجام شده در راستای ترویج ارزش‌های اسلامی و مبارزه با ضد ارزش‌ها بر عهده دارد.

نهادینه‌کردن سرمایه‌گذاری در بخش فرهنگی و مذهبی ضروری است

مدیرکل صدا و سیمای بوشهر نیز در این نشست اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی و صدا وسیما نقش بسیار مهمی در راستای گسترش فرهنگ دین دارند و تلاش داریم با تعامل و همراهی و همکاری با هم، در این راستا گام برداریم.

منصور لاوری منفرد در ادامه، نهادینه‌کردن سرمایه‌گذاری در بخش فرهنگی و مذهبی را ضروری دانست و خاطرنشان ساخت: صدا وسیمای مرکز بوشهر اماده است تا برای استفاده از نظرات کارشناسانه مجموعه تبلیغات اسلامی استان در عرصه فرهنگ دینی برنامه‌های مختلفی را اجرا کند.

کد خبر 2203811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha