پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۷ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۳۱

ابوترابی اعلام کرد؛

افزایش 7 درصدی ولادت در گلستان در سال جاری

افزایش 7 درصدی ولادت در گلستان در سال جاری

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر کل ثبت احوال استان گلستان گفت: در نه ماه گذشته در استان 31 هزار و 195 مورد ولادت به ثبت رسیده است که به نسبت مدت مشابه قبل رشد هفت درصدی را شاهد هستیم .

به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله ابوترابی بعد از ظهر شنبه در جلسه شورای ثبت احوال استان که در محل استانداری استان برگزار شد، اظهار داشت: در استان به طور متوسط هر روزه 113 ولادت، 23 فوت و 58 ازدواج و هشت طلاق به ثبت می رسد.

وی گفت: در نه ماه گذشته شش هزار و 217 مورد فوت به ثبت رسیده است که نسبت جنسی آن 132 مرد به ازای هر 100 زن است.

وی میزان رشد فوت  را در استان به نسبت مدت مشابه قبل 9/1 اعلام کرد و گفت: از کل وفات در نه ماه گذشته 2/97 درصد در فاصله ای کمتر از یک سال به ثبت رسیده است و نسبت ثبت در مهلت قانونی به ثبت تا یک سال نیز 1/99 است و هدف کشوری در این زمینه 95 است.

ابوترابی در ادامه از ثبت 16 هزار و 165 ازدواج در استان خبر داد و گفت: کاهش 12 درصدی نسبت به سال گذشته را در این زمینه شاهد هستیم و در استان به ازاء هر هفت ازدواج یک طلاق به ثبت می رسد.

وی جمعیت استان را یک میلیون و 822 هزار و 557 نفر اعلام کرد و افزود: امید به زندگی در مردان شهری 71 ودر مردان روستایی 69 است و در زنان شهری این امید 73 ودر زنان روستایی 70 است.

کد خبر 2203998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha