به گزارش خبرنگار مهر، حسن احسانی پور روز شنبه به مناسبت هفتم دی ماه روز نهضت سوادآموزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر 98.5 درصد از مردم شهرستان رفسنجان باسواد هستند و تنها 1.5 درصد از افراد بین سنین 10 تا 49 سال بی سواد هستند.
وی در تشریح روند ثبت نام از افراد بی سواد، افزود: افراد به اداره سوادآموزی واقع در اداره آموزش و پرورش مراجعه کرده و پس از بررسی و تشخیص بی سوادی، مشخصات فرد در سیستم وارد شده و ثبت نام از بی سواد انجام خواهد شد و پس از یک تا دو ماه دوره های آموزشی برای این افراد آغاز می شود.
وی با توصیه به افراد 10 تا 49 ساله برای ثبت نام در دوره های آموزشی نهضت، تصریح کرد: امکانات و بودجه دولتی در راستای تحقق امر ریشه کنی بی سوادی منظور شده است و از افراد بی سواد می خواهیم از این فرصت استفاده کنند.
رئیس نهضت سواد آموزی رفسنجان با بیان اینکه از شهریور امسال تاکنون 300 نفر در دوره های سوادآموزی تحت پوشش قرار گرفته اند، تصریح کرد: این افراد توسط معلمان خصوصی تعلیم داده شده و در صورت قبولی در آزمون، مدرک معادل ششم ابتدایی دریافت می کنند.
به گفته احسانی پور سال گذشته از 918 نفر از افراد تحت پوشش دوره های نهضت در رفسنجان، 212 نفر در دوره های سواد آموزی، 268 نفر در دوره های تحکیم، 60 نفر در طرح انتقال و 84 نفر در دوره تکمیلی موفق به دریافت مدرک شده اند.
نظر شما