ابوالفضل فرجی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: افزایش عملکرد این رقم نسبت به رقم شاهد کتول حدود 317 کیلو در هکتار است و همچنین در این رقم شاهد کاهش چشمگیر خسارات ناشی از عارضه اختلال هستیم.
وی ابراز داشت: همچنین با کمک محققان توانستیم از شناسنامه ملی اسب اصیل ترکمن رونمایی کنیم و خوشحالیم تدوین این شناسنامه ژنتیکی می تواند کار بسیار ارزشمندی برای استان باشد.
فرجی ادامه داد: اجرای تفاهم نامه ارتقاء بهره وری تعاونی های تولید با هدف انتقال یافته های تحقیقاتی از دیگر برنامه های ما در این مرکز بود همچنین توانستیم در سال 92 اولین ایستگاه توسعه و تحقیق را در سطح کشور در شهرستان مینودشت افتتاح نماییم.
وی با بیان اینکه در طول 35 سال اخیر میزان تولیدات حدود 400 درصد رشد داشته است، تصریح کرد: بخش زیادی از این توفیقات مرهون تحقیقات و یافته های محققان ما در این مرکز است که توانسته اند یافته های خود را به زارعین انتقال دهند .
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی استان اضافه کرد: خوشبختانه تحقیقات کاربردی خوبی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در استان انجام شده است که سرمایه گذاری در آن بیشترین بازده و نرخ بهره وری را داشته است.
وی افزود: در نه ماهه امسال این مرکز توانسته بین 500 تا 1000 درصد رشد بهره وری داشته باشد.
ابوالفضل فرجی با بیان اینکه حدود 90 درصد اعتبارت ما در سال 92 مربوط به درآمد های اختصاصی خود مرکز بوده است، اذعان داشت: این اعتبارات حاصل فروش بذرها و همچنین تحقیقات وپژوهش های ما به دست آمده است.
وی تعداد کل پروژه های تحقیقاتی را در سال 92 ، 170 پروژه اعلام کرد و تصریح داشت: از بین این پروژه ها 103 پروژه ملی و 67 پروژه استانی بوده است .
نظر شما