به گزارش خبرنگار مهر، همایش تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان هرمزگان پیش از ظهر یکشنبه در بندرعباس برگزار شد.
محمدحسین شیرعلی زاده رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در این مراسم با بیان اینکه ساختار و محور اصلی استان هرمزگان برمبنای تجارت و بازرگانی شکل گرفته است، عنوان کرد: استان هرمزگان در زمینه محصولات غیرنفتی و به خصوص در زمینه صنایع معدنی و فلزی دارای ظرفیت ها و مزایای فراوانی است.
وی ادامه داد: وجود دو منطقه آزاد تجاری قشم و کیش و همچنین مناطق ویژه اقتصادی شهید رجایی، خلیج فارس و کشتی سازی با دارا بودن اسکله های متناسب نیز ظرفیت های خوب دیگری را برای هرمزگان ایجاد کرده و همچنین دولت روند ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در کوشکنار شهرستان گاوبندی را نیز آغاز کرده است.
محمود اسلامیان عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه ما نباید اقتصاد را شرطی کنیم، اظهار داشت: در تمامی جوامع دنیا، اقتصاد اصلی ترین مسئله است اما متاسفانه ما در کشورمان تنها وابسته به نفت هستیم.
وی افزود: هزاران بنگاه اقتصادی کشور با بانک ها مشکل دارند و صدها واحد اقتصادی کشور دولتی است و این درحالی است که حتی کشورهای کمونیسیتی نیز از اقتصاد دولتی دست برداشته اند اما نمی دانم چرا در کشور ما هنوز اقتصاد دولتی است.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: کشور ما از نعمت های بسیاری همچون فلزات و معادن مختلف برخوردار است اما وجود تورم 40 درصدی و رکود اقتصادی در کشور نشان می دهد که هرچه قدر در بروکراسی اقتصادی دولتی پول بریزیم نتیجه نمی گیریم و باید از اقتصاد دولتی عبور کنیم.
به گزارش مهر، در این مراسم از صادرکنندگان نمونه استان هرمزگان در بخش های کشاورزی، مواد معدنی، مصالح ساختمانی، بازرگانی عمومی و همچنین از خادمین صادرات استان هرمزگان تقدیر شد.
نظر شما