پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ دی ۱۳۹۲، ۱۵:۲۲

خاکی پور تشریح کرد:

جزئیات روند بهسازی واحدهای روستایی لرستان/61 درصد واحدها مقاوم سازی شد

جزئیات روند بهسازی واحدهای روستایی لرستان/61 درصد واحدها مقاوم سازی شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان با تشریح جزئیات روند مقاوم سازی واحدهای روستایی لرستان، از بازسازی 101 هزار واحد روستایی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد خاکی پور ظهر یکشنبه در شورای فنی استان لرستان اظهار داشت: در حال حاضر دو هزار و 65 روستا در استان لرستان وجود دارد که این روستاها دارای 169 هزار خانوار هستند.

وی با بیان اینکه در روستاهای لرستان 677 هزار نفر زندگی می کنند بیان داشت: هم اکنون 40 درصد جمعیت لرستان در روستاها زندگی می کنند.

بازسازی 101 هزار واحد روستایی لرستان

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان با اشاره به وجود 167 هزار واحد روستایی در روستاهای لرستان عنوان کرد: با اقدامات صورت گرفته 101 هزار و 499 واحد از این تعداد یا بازسازی شده اند و یا در دست اجرا برای بازسازی و مقاوم سازی هستند.

خاکی پور با بیان اینکه تا کنون 61 درصد از واحدهای روستایی لرستان بهسازی و مقاوم سازی شده است عنوان کرد: همچنین حدود 65 هزار واحد روستایی دیگر نیز در استان وجود دارد که نیازمند به بهسازی و مقاوم سازی هستند.

وی با اشاره به سمیه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان برای بهسازی و مقاوم سازی واحدهای روستایی در سال 84 عنوان کرد: این سهیمه چهار هزار واحد بوده از این میزان سه هزار و 725 واحد پایان کار دریافت کرده اند.

مقاوم سازی بیش از 40 هزار واحد روستایی طی هشت سال

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان همچنین سهمیه لرستان را در سال 85 حدود سه هزار و 979 واحد عنوان کرد و گفت: از این میزان نیز سه هزار و 151 واحد پایان کار دریافت کردند.

خاکی پور با اشاره به سهمیه 11 هزار واحدی بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی لرستان در سال 86 عنوان کرد: متاسفانه به دلیل عدم همکاری بانکهای تنها پنج هزار واحد انعقاد قرارداد شد و از این تعداد نیز چهار هزار و 552 واحد پایان کار گرفتند.

وی همچنین سهیمه بهسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکن روستایی لرستان را در سال 87 حدود پنج هزار و 900 مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد نیز پنج هزار و 234 مورد پایان کار گرفته اند.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان سهیمه استان در این زمینه در سالهای 88 و 89 به ترتیب هشت هزار 369 واحد و 13 هزار و 871 واحد دانست و گفت: از این میزان نیز به ترتیب هفت هزار و 547 و 13 هزار و 848 واحد به بهره برداری رسیده است.

خاکی پور سهمیه لرستان را طی سال 90 حدود شش هزار و 409 واحد دانست و افزود: از این تعداد سه هزار و 398 واحد به بهره برداری رسیده است.

وی بیان داشت: سهیمه لرستان در زمینه بهسازی و مقاوم سازی واحد مسکن روستایی طی سال 91 حدود پنج هزار و 308 واحد بوده که واحدهای به بهره برداری رسیده از آن 405 واحد بوده است.

نوسازی 29 هزار واحد روستایی لرستان در زلزله سال 85

وی با اشاره به اینکه بهترین وضعیت در رابطه به بهسازی و مقاوم سازی واحدهای روستایی با 70 درصد مربوط به شهرستانهای دورود و سلسله است افزود: همچنین بدترین وضعیت نیز مربوط به شهرستان الیگودرز با 38 درصد است.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان عنوان کرد: همچنین بخشهای کاکاوند نورآباد و پاپی و کاکاشرف شهرستان خرم آباد نیز در زمینه مقاوم سازی واحدهای مسکن روستایی وضعیت مطلوبی ندارند.

خاکی پور همچنین با اشاره به بازسازی واحدهای روستایی لرستان در زلزله سال 85 عنوان کرد: در این راستا واحدهای روستایی چهار شهرستان خرم آباد، بروجرد، دورود و سلسله را مقاوم سازی و بازسازی کردیم.

وی با اشاره به بازسازی و مقاوم سازی 29 هزار واحد روستایی در جریان زلزله سال 85 عنوان کرد: برای بازسازی این واحدها 174 میلیارد تومان تسهیلات بانکی و 58 میلیارد تومان نیز کمک های بلاعوض پرداخت شد.

اجرای طرح ویژه نوسازی و بهسازی مسکن روستایی

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان همچنین با اشاره به اجرای طرح ویژه نوسازی و بهسازی مسکن روستایی در سال 84 عنوان کرد: در قالب اجرای این طرح کار بهسازی و نوسازی 52 هزار و 341 واحد روستایی با صرف 392 میلیارد و 432 میلیون در دستور کار قرار گرفت.

خاکی پور یادآور شد: بخش عمده ای از این واحدهای روستایی پایان کار دریافت کرده اند.
 

کد خبر 2204724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha