محمد اکبرزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: موسسه یاوران نماز بابل در راستای ادامه رسالت خویش کتاب جامع ووزین نماز عبد شکور تالیف سید جواد بهشتی را به عنوان چهارمین کتاب نماز به مسابقه حضوری وکتبی گذاشته که تاکنون هزار و950 نفردراین مسابقه ثبت نام وکتاب را دریافت کردند.
وی با اشاره به اینکه هزار و 400 نفر از متقاضیان خانمها و مادران هستند خاطرنشان کرد: در این مسابقه شرکت کنندگان باید به 35 سوال تستی چهارگزینه ای پاسخ گویند.
اکبرزاده عنوان کرد: این مسابقه 13 دی ماه سال جاری در مصلی بابل ساعت 10 صبح برگزار می شود.
وی تصریح کرد: گفتنی است کتاب عبد شکور کتاب جامعی پیرامون نمازبوده که مطالعه آن به همه مردم ایران توصیه می شود.
اکبرزاده ضمن تسلیت ایام جانسوز ارتحال پیامبر اکرم (ص)ودوفرزند گرانقدرش امام حسن مجتبی وامام رضا (ع)اظهارداشت: حضور پیامبر در بین مشرکین همچون عطر دلنوازی بود که بوی خوش او فطرت خفته مردمان را بیدار نمود ودر کوتاه مدت پرچم عزت بخش لااله الا الله را در جهان برافراشت.
وی افزود: محمد مصطفی (ص) پیامبری بود که عبادتش از نوجوانی در رفتار او نمایان بود و به تفکر هستی وخلوت با معبود خود عشق می ورزید ودر حال عبادت مدال پرافتخار بعثت را دریافت کرد.
اکبرزاده تصریح کرد: رفتار توام با لطف ومهربانی وعبادت های خالص او دو عامل قدرتمندی بود که او را درمقابل تهاجم سنگین قریش و منافقان استوار نگه داشت و در کمتر از نیم قرن، جهان مرده وخفته را به نور اسلام روشن کرد.
نظر شما