روح انگیز جهان افروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای آغاز به کار مراکز مشاوره طلاق در لرستان 50 پرونده ارجاعی به این مراکز به سازش منجر شده است.
وی بیان داشت: در مجموع 468 پرونده از سوی دادگستری لرستان به این مراکز مشاوره پیش از طلاق ارجاع شده که از این تعداد 50 پرونده منجر به سازش شده است.
مدیر کل امور بانوان استانداری لرستان با بیان اینکه هم اکنون آمار طلاق در پنج شهرستان لرستان بیشتر از سایر شهرستانها است عنوان کرد: این شهرستانها شامل خرم آباد، بروجرد، دورود، کوهدشت و دلفان است.
جهان افروز با تاکید بر تقویت مراکز مشاوره پیش از طلاق در این پنج شهرستان تصریح کرد: دفتر امور بانوان استانداری لرستان آمادگی دارد در صورت راه اندازی این مراکز در هر کدام از آنها یک مشاور را مستقر کند.
وی عامل اصلی در وقوع پدیده طلاق در استان لرستان را اعتیاد و مواد مخدر عنوان کرد و گفت: همچنین عوامل دیگری مانند بیکاری، ناباروری، مسائل جنسی، دخالتهای خانواده ها و فاصله طبقاتی در وقوع پدیده طلاق در لرستان موثر است.
نظر شما