حجت الاسلام احمد غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: روز 9 دی نشان داد که تعلقات و تعصبات جاهلیت از بین رفته است و آنچه امروز عیان است پیروی از حق و حقیقت است.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت : طبق فرمایش مقام معظم رهبری این فتنه یک بیماری بود که با مسائل سیاسی و امنیتی قابل حل نبود و تنها راه علاج آن حضور مردم بود که مردم هم از این عهده به خوبی بر آمدند.
غلامی بیان کرد: پس از انتخابات خرداد ۸۸ ، وقتی جماعتی تصمیم مردم را مطابق میل خود نیافتند، مسیر لجاجت و قدرت طلبی را در پیش گرفتند و با سازماندهی لشکر سیاسی و حزبیشان و القای شبهه تقلب و خیانت در امانت رأی مردم، بازی خطرناکی را آغاز کردند که خیلی زود با مدیریت سازمانهای جاسوسی و تبلیغات بوقهای رسانهای این جریان در داخل و خارج، به فرصتی برای تسویه حساب جریان سلطه با یادگار خمینی و رکن نظام اسلامی یعنی ولایت فقیه تبدیل شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قشم تصریح کرد : حماسه ماندگار نهم دی بدون شک بینظیرترین حرکت مردمی تاریخ انقلاب اسلامی در حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمانهای انقلاب اسلامی ایران بود که فصلی جدید از بصیرت، هوشیاری، دشمنشناسی و غیرت دینی و انقلابی در صحیفه تاریخ مبارزات مردم مسلمان ایران رقم زد و روز نهم دی ماه 1388 را به واسطه حرکت عظیم، حیرتانگیز و فوقالعاده مردم، در تاریخ ماندگار کرد.
امام جمعه موقت قشم نیز گفت: آنچه در حماسه ماندگار نهم دی رخ داد در واقع برخاسته از حرکتی ایمانی و با انگیزه کاملاً خدایی بود که به هیچوجه با اراده انسانی انجام شدنی نبود و این دقیقا همان نکتهای است که مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) بارها در بیانات خود به آن تاکید کردهاند
وی خاطرنشان کرد : در نهم دی دست اراده الهی دیده شد وگرنه این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است؛ این چیزها دست من و امثال من نیست.
وی گفت: جریان فتنه پس از انتخابات دهم ریاستجمهوری طبق طراحی دشمنان خارجی انقلاب اسلامی تلاش داشت، از اردوکشیهای خیابانی به عنوان اهرم فشاری برای حذف نظام اسلامی یا لااقل وادار کردن آن به پذیرش فرایند استحاله و کشیدن خط بطلان بر جمهوریت و اسلامیت نظام استفاده کند
غلامی گفت : فتنه گران پس از مدتی به این نتیجه رسیدندکه (دروغ بزرگ تقلب) بیش از آنچه تاکنون بوده، پتانسیل و ظرفیت به خیابان کشاندن بدنه اجتماعی آنها را ندارد لذا از میانه راه با تعریف مفاهیم جدید و متوسل شدن به آیینها و مراسم انقلاب، سعی داشت به هر نحو مکن، جریان رو به زوال فتنه را زنده نگه دارد.
وی عنوان کرد : دلایل انتخاب آئینهای ملی- مذهبی برای اغتشاشآفرینی این بود که اولا حضور خیابانی در آئینهای ملی و مذهبی نیاز به مجوز قانونی نداشت. ضمنا در چنین روزهایی به دلیل حساسیت رسانهها و افکار عمومی امکان دیده شدن اعتراضات و اغتشاشات افزایش مییابد.
این مقام مسئول نیز گفت : جریان فتنه با همین استدلال برنامه خود را بر آئینها و مراسمهای انقلاب اسلامی متمرکز کرد. سوءاستفاده و اغتشاش در آیین نماز جمعه عبادی سیاسی جمعه که محل اجتماع مسلمین است،
او گفت: حمله به سیاستهای آرمانی انقلاب اسلامی ایران در روز جهانی قدس و ایجاد آشوب و بلوا در روز سیزدهم آبان،روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، همینطور ایجاد اغتشاش در روز شانزدهم آذر سال 1388 و توهین و جسارت به ساحت مقدس حضرت امام خمینی (ره) و آخرین مورد آن شکستن حرمت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) توسط این فتنهگران را باید در همین راستا قلمداد کرد.
حجت الاسلام غلامی در پایان گفت : آنچه مهم است، بازخوانی حماسه ماندگاری است که به تعابیری انقلاب سوم نام گرفته است، حماسهای که در لحظهای ناب به مدد حمایت از اصل و اصالت انقلاب اسلامی آمد و حیاتی دوباره به آن بخشید.
نظر شما