پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۵۴

کیخا بیان داشت:

فیلم‌های جشنواره عمار در 100 نقطه سیستان و بلوچستان به نمایش درمی‌آید

فیلم‌های جشنواره عمار در 100 نقطه سیستان و بلوچستان به نمایش درمی‌آید

زاهدان-خبرگزاری مهر: مسئول کمیته اکران جشنواره فیلم عمار سیستان و بلوچستان گفت: فیلم‌های دومین جشنواره عمار در 100 نقطه استان به اکران درمی آید.

ابوالفضل کیخا صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون اکران این فیلم ها در مساجد و حوزه‌های علمیه و همچنین کاروان راهیان نور با بیشترین استقبال مواجه بوده است.

وی اظهار داشت: امسال اکران این فیلم ها در زندان، کانون اصلاح و تربیت و کمپ‌های ترک اعتیاد نیز در دستور کار قرار دارد.

وی محور فیلم‌های جشنواره امسال را "تاریخ معاصر ایران"، "فتنه 88"، "بیداری اسلامی و جهانی"، نقد درون گفتمانی و جنگ نرم عنوان کرد و گفت: همچنین دو بخش ویژه شامل اقتصاد مقاومتی و مرگ بر آمریکا نیز به جشنواره امسال اضافه شده است.

وی ادامه داد: اکران فیلم های جشنواره عمار امسال در تعداد 12 مسجد در سطح شهر زاهدان و همچنین منازل تنی چند از خانواده های شهدا برنامه ریزی شده است.

کیخا اذعان داشت: فیلم‌های دومین جشنواره فیلم عمار در استان از 13 الی 18 دی ماه با محوریت مساجد، 25 دی تا اول بهمن با محوریت مدارس و 7 تا 12 بهمن با محوریت دانشگاه همزمان با زاهدان در شهر های زابل و چابهار اکران می‌شود.

وی بیان داشت: سال گذشته نیز این فیلم ها در 90 نقطه از استان برای عموم علاقمندان به نمایش گذاشته شد.

کد خبر 2206212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha