عبدالرضا مصری در خصوص اطلاق واژه "حادثه" به حماسه نهم دی ماه توسط برخی از رسانه ها اظهار داشت: همه رسانه ها، مردم و مسئولین در سالروز این حماسه بزرگ را گرامی داشتند و تردیدی نیست که اتفاقی خواندن آن ظلم به انقلاب و کشور است.
مصری گفت: نه تنها نهم دی ماه بلکه همه حوادثی که پیش از آن روز اتفاق افتاد از توهین به تمثال امام (ره) تا هتک حرمت حریم عاشورا تصادفی نبود و با برنامه ریزی دقیق داخلی و خارجی انجام شد.
نماینده مردم کرمانشاه در خانه ملت گفت: این موضوع جای تعجب است که رسانه های خارجی و معاند به برنامه ریزی دقیق و رفت و آمدها از داخل برای کلید زدن فتنه 88 اذعان دارند اما بعد از چهار سال برخی رسانه ها آن را حادثه می خوانند.
وی تصریح کرد: این یک بیان مضحک است که بگوییم یک عده ای تصادفی اغتشاش کردند، به عاشورا توهین کردند، امنیت را بر هم زدند و بعد هم مردم در یک حادثه در برابر آنها ایستادند. حتی غافل ترین انسانها هم این ادبیات و تفسیر را نمی پذیرند.
مصری در پایان توصیه کرد: همراهی با مردم در مسیر انقلاب تنها راه جریانات سیاسی است زیرا همین مردم که حماسه 9 دی را خلق کردند از تأویل، تفسیر و انحراف آن جلوگیری خواهند کرد.
نظر شما