پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ دی ۱۳۹۲، ۱۷:۳۰

دلسوختگان اهل بیت(ع) آماده برگزاری شام غریبان امام مهربانی ها هستند/ اینجا مشهد است نقطه صفر عاشقی

دلسوختگان اهل بیت(ع) آماده برگزاری شام غریبان امام مهربانی ها هستند/ اینجا مشهد است نقطه صفر عاشقی

مشهد - خبرگزاری مهر: میلیون ها شیعه دلسوخته امشب فریاد یا رضا(ع) و وا غریبا سر می دهند تا شام غریبان امام هشتم(ع) با شکوه هرچه بیشتر برگزار شده و غم شهادت ثامن الحجج(ع) که اکنون پشت آسمان مشهد را هم خم کرده اشک عرشیان را هم جاری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، میلیون ها زائر و مجاور دلسوخته امام هشتم(ع) که از صبح امروز همچون پروانه بر گرد حرمش می چرخند و مروارید های وجودشان را بر پنهای صورتشان می دوانند اکنون و در آخرین ساعات روز خودشان را آماده می کنند تا صدای یا رضا و واغریبا سر دهند.

در این ساعات و لحظه هایی که شیعیان و دلسوختگان اهل بیت(ع) پا بر زمین و دل به آسمان دارند غروب خورشید مشهد سنگین تر از هر زمانی دیده می شود.

 محمود ممتاز معاون امور اماکن متبرکه آستان قدس رضوی می گوید: مجموعه آستان قدس با 25 هزار نفر از پرسنل، خدمه و خدمتگزاران اماکن متبرکه در 250 هزار متر مربع رواق و یک میلیون متر مربع زیر بنا میزبان بیش از حدود 10 میلیون تشرف زائران در دهه آخر صفر بویژه در روز شهادت امام هشتم(ع) بوده است.
وی همچنین از توزیع حدود 300 هزار وعده غذایی در بین زائران امام هشتم(ع) خبر داد و اظهار کرد: این وعده های غذایی در بین زائرانی که در داخل شهر حضور دارند و همچنین کاروان های پیاده توزیع شده است.

ممتاز اظهار کرد: حدود چهاز هزار هیئت مذهبی در مراسم عزاداری دهه آخر صفر و روز شهادت امام هشتم(ع) حضور دارند.
 مشهد می رود تا ساعاتی دیگر اولین شب از دست دادن امام مهربانی ها را فریاد بزند، امشب مشهد در رثای از دست دادن غریب الغربا ضجه خواهد زد و فریاد خواهد کشید.

مسئول جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حرم رضوی نیز ادامه ورود زائران پیاده به مشهد اشاره کرد و گفت : تا این لحظه حدود 140 هزار نفراز زائران پیاده  به مشهد رسیده اند.

حجت الاسلام محسن علوی تصریح کرد: شبستان ها و رواق های حرم مظهر و همچنین برخی از مساجد و حسینبه های مشهد به منظور بر پایی مراسم شام غریبان امام هشتم منتظر قدوم زئران و کارواه های پیاده هستند.

حرم مطهر رضوی و صحن و سراهای معطرش امشب با گلدسته های مساجد مشهد هم نوا خواهند شد تا فریاد مظلومیت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت را فریاد بزنند.

طوس امشب در غم از دست دادن امام رضا(ع) خواهد گریست و دل میلیون ها زائر و مجاور حرمش را رهسپار آسمان ها خواهد کرد تا بلکه دل مادرش زهرا(س) کمی آرام گیرد.

شام غریبان امام هشتم(ع) فرصتی است تا دل ها به عشق امامت و ولایت صیقلی خورده و نورش را تا سالی دیگر بر وجود شیعیانش تابنده و انفاس پر برکتش دل ها را مالامال کند، اینجا مشهد است نقطه صفر عاشقی و دلدادگی به اهل بیت(ع).

 

کد خبر 2206549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha