پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۹۲، ۲۳:۲۱

مرفاوي:

صبای قم با آمادگي كامل به مصاف سپاهان مي‌رود

صبای قم با آمادگي كامل به مصاف سپاهان مي‌رود

قم - خبرگزاری مهر: سرمربي تیم فوتبال صباي قم گفت: با توجه به بردي كه مقابل گسترش فولاد تبريز كسب كرده‌ايم و تمرينات مناسبي كه پشت سر گذاشته‌ايم با آمادگي كامل به مصاف سپاهان اصفهان مي‌رويم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالصمد مرفاوي در كنفرانس خبري پيش از بازي صباي قم و سپاهان اصفهان كه شامگاه جمعه در محل باشگاه صباي قم برگزار شد، اظهار داشت: فردا بازي سختي را مقابل سپاهان اصفهان خواهيم داشت. سپاهان تيم با شخصيتي است كه چند دوره قهرمان ليگ برتر شده است و بسيار تاكتيكي و منظم و با حساب فوتبال بازي مي‌كند.

وي افزود: در مقابل، تيم ما بايد وضعيت خود را در جدول ليگ برتر سر و سامان ببخشد و با بردي كه مقابل گسترش فولاد تبريز كسب كرديم و يك بازي تداركاتي خوب كه با تيم نفت تهران داشتيم كه بسيار براي ما مفيد بود و همچنين تمرينات مناسبي كه در اين مدت پشت سر گذاشته‌ايم با آمادگي كامل به مصاف سپاهان اصفهان مي‌رويم و اميدواريم از اين بازي سربلند خارج شويم.

سرمربي تیم فوتبال صباي قم درباره مصدومان و محرومان صبا در بازي مقابل سپاهان گفت: مرتضي كاشي و محسن بيات مصدومان ما هستند كه به اين بازي نخواهند رسيد، همچنين ابوالفضل ابراهيمي هم در بازي فردا محروم است.

مرفاوي در پاسخ به سئوالي درباره طلسم شكست سپاهان در ورزشگاه يادگار امام قم، اظهار داشت: ما فصل قبل برابر سپاهان در ورزشگاه يادگار امام قم مساوي شديم اما در بازي فردا اميدواريم با ارائه يك بازي خوب و منطقي سپاهان را در اين ورزشگاه شكست دهيم.

بازيكنان صبا مشكلات مالي دارند

وي درباره مشكلات مالي صباي قم نيز گفت: تا آنجا كه بازيكنان تيم عنوان كرده‌اند 20 تا 25 درصد مبلغ قرارداد خود را تا كنون دريافت كرده‌اند اما مسئولان تيم به دنبال حل اين مشكل هستند كه اميدواريم تلاش آنها به جاي مثبتي برسد و مشكلات صبا هم برطرف شود.

سرمربي تیم فوتبال صباي قم افزود: بازيكنان صبا مشكلات مالي دارند اما به پيراهني كه مي‌پوشند اعتقاد دارند و اين را هم مي‌دانند كه مسئولان تيم هم به دنبال كارهايشان هستند و البته بعد از بازي مقابل فولاد نيز مبلغ كمي به حساب بازيكنان واريز شده است.

مرفاوي در پايان درباره مشكل عدم استقبال تماشاگران قمي از بازي‌هاي صبا نيز گفت: درست است كه در مقطع كنوني از بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس نيز كم استقبال مي‌شود اما شرايط آنها با ما كاملا فرق مي‌كند و بايد نظر تماشاگران قمي نسبت به تيم صبا عوض شود و آنها بايد بدانند كه اين تيم متعلق به اين استان است و بايد به ورزشگاه بيايند و با فوتبال آشتي كنند.

 

کد خبر 2206959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha