علی هادی چگنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با کارهای کارشناسی و اقدامات صورت گرفته برشهای شهرستانی سند آمایش سرزمین استان لرستان تدوین شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر صنایع لرستان مشکلات فراوانی دارند ادامه داد: هر کدام از این صنایع نسخه خاصی دارند که باید مطابق نسخه آن برای رفع مشکلات آن ورود پیدا کنیم.
معاون برنامه ریزی استانداری لرستان بر ضرورت ارائه راهکارهای و پیشنهادات لازم از سوی فرمانداران برای رفع مشکلات صنایع بزرگ شهرستانها به مرکز استان تاکید کرد.
چگنی با اشاره به تدوین سند آمایش سرزمین استان لرستان بیان داشت: سند آمایش سرزمین نقشه راهی است که می توان با استفاده از این ظرفیت زمینه اجرای سند اشتغال استان را فراهم آوریم.
وی با بیان اینکه سند آمایش استان در شش هزار نسخه تدوین شده است افزود: برشهای شهرستانی این سند نیز در استان تدوین شده است.
معاون برنامه ریزی استانداری لرستان با بیان اینکه این برشهای شهرستانی به زودی به فرمانداران نیز ابلاغ می شود ادامه داد: در سند آمایش استان اولویت اصلی به حوزه صنعت داده شده ولی در شهرستانها این اولویتها متفاوت است.
چگنی بیان داشت: اولویت اصلی در شهرستانها به بخشهای گردشگری و کشاورزی داده شده است.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه پنجم توسعه قرار است که 30 هزار شغل در حوزه صنعت لرستان ایجاد شود افزود: اولویت سرمایه گذاری ما نیز در استان بخش صنعت خواهد بود.
نظر شما