پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۳۴

در راستای ترویج فرهنگ قرآنی/

100 نفر از کارمندان شهرستان کنارک گواهینامه قرآنی دریافت کردند

100 نفر از کارمندان شهرستان کنارک گواهینامه قرآنی دریافت کردند

زاهدان- خبرگزاری مهر: رییس سازمان تبلیغات اسلامی کنارک از برگزاری دوره های آموزشی و اعطای 100 گواهینامه قرآنی در قالب دوره های فراگیر ضمن خدمت به کارمندان این شهرستان خبر داد.

حجت الاسلام حمیدرضا جامعی در گفتگو با مهر اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون به منظور ترویج فرهنگ قرآنی در شهرستان کنارک نسبت به دوره های متعدد آموزش قرآنی برای کارکنان دولت اقدام شده است.

وی ادامه داد: به همین منظور در بخش آموزش روخوانی در سطح یک از ابتدای سال جاری تا کنون به بیش از 100 نفر از کارمندان این شهرستان پس از قبولی در آزمون گواهینامه معتبر ارایه شده است.

وی اظهار داشت: در همین راستا در 6 ماهه ابتدای سال جاری نیز تعداد 60 نفر در مقطع سطح دو و سه در دوره های 45 روزه  شرکت و موفق به دریافت گواهینامه قرآنی شدند.

وی افزود: به منظور تشویق و ترغیب علاقمندان و در راستای ترویج فرهنگ قرآنی همچنین به مناسبت هفته وحدت مسابقه ای با عنوان گنجینه سوال های قرآنی برگرفته از سوره بقره با توزیع کتاب و پاسخنامه در دی ماه سال جاری برگزار شده است.

وی افزود: علاقمندان شرکت به این رقابت ها تا 26 دی ماه فرصت دارند تا نسبت به دریافت و تکمیل پرسشنامه به اداره سازمان تبلیغات اسلامی مراجعه کنند.

کد خبر 2207320

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha