به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رضایی بابادی در همایشی که صبح یکشنبه تحت عنوان همه واقف باشیم به مناسبت هفته وقف در تالار بعثت شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: شورای عالی انقلاب به دستور حضرت امام خمینی (ره) روز 27 آذر ماه را به عنوان روز وقف نامگذاری کرد که توجه حضرت امام (ره) به این مهم را می رساند.
رضایی گفت: مردم با توجه به این موضوع که موقوفات کل جامعه را می تواند منتفع کند در این امر مهم مشارکت می کنند اما باید در این راستا کار بیشتری انجام شود تا عنوان و شعار "همه واقف باشیم" عملیاتی شود.
استاندار کرمانشاه اظهار داشت: موقوفات و فرهنگ وقف باید تجدید حیات پیدا کند و این موضوع با مشارکت همه مردم سهیم بودن همه تحقق پیدا می کند. باید به جایی برسیم که ساخت اماکنی مثل مدرسه و مسجد و بیمارستان با وقف انجام شود و دیگر نیازی به سایر منابع نباشد.
وی تصریح کرد: متأسفانه برای این موضوع مهم به اندازه کافی کار نکرده ایم. عنوان نکرده ایم که یک معلم می تواند با یاد دادن علم خود به یک دانش آموز بی بضاعت در واقع دانش خود را وقف کند و این عمل نیکوی او ساری و جاری باقی می ماند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت پیشرفت و ارتقای فرهنگ وقف در کشور گفت: در بسیاری از کشورهای غربی و حتی آمریکا به وقف بیشتر از آنچه که در ایران وجود دارد اهمیت می دهند که این روند باید تغییر کند.
وی در پایان تأکید کرد: با برنامه ریزی بهتر و تمرکز بر فرهنگ سازی قطعا می توانیم کارهای بهتری را انجام داده و وقف را بیش از پیش در جامعه نهادینه کنیم.
نظر شما