پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۳۱

بیرانوندی:

تصفیه خانه فاضلاب شهر سرابله 65 درصد پیشرفت دارد

 تصفیه خانه فاضلاب شهر سرابله 65 درصد پیشرفت دارد

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آبفای ایلام گفت: تصفیه خانه فاضلاب شهر سرابله 65 درصد پیشرفت دارد و سال آینده به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، داراب بیرانوندی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تصفیه خانه فاضلاب شهر سرابله در سال 90 عملیات اجرایی آن آغاز شده و در سال 93 در صورت تامین اعتبار به بهره برداری می رسد.

وی بیان داشت: تاکنون برای این پروژه بیش از 37 میلیارد ریال در مساحتی به میزان 5.6 هکتار هزینه شده و برای تکمیل پروژه به 120 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

این مسئول مهمترین هدف از اجرای این پروژه را جلوگیری و تصفیه فاضلاب خانگی عنوان کرد و افزود: این پروژه نقش مهمی در جلوگیری از آلودگی آبهای زیرزمینی دارد و امیدواریم سال آینده به بهره برداری برسد.

وی بیان داشت: این پروژه برای شهر سرابله بسیار حائز اهیت است و یکی از پروژه های مهم در بخش آب استان نیز به شمار می رود و تلاش می شود در موعد مقرر به بهره برداری برسد.

وی افزود: هم اکنون پروژه های مهمی توسط این دستگاه اجرایی در تمام نقاط استان ایلام در دست اجراست که در آینده خدمات مطلوبی به مردم داده می شود.

کد خبر 2207971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha