علیرضا پاک بین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این بانک اطلاعات مربوط به هنرمندان فعال در حوزه های مختلف تجسمی گردآوری شده است و اطلاعات بیش از 350 هنرمند گردآوری شده است.
وی اظهار داشت: سال گذشته هنرمندان شاخص استان در جشنواره بین المللی مقاومت ارسال آثار داشتند و 35 اثر از آثار شاخص در 10 رشته هنری به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
وی عنوان کرد: تنها استانی که آثارش دارای تنوع بود واستقبال خوبی از این جشنواره داشت، مازندران بوده است.
پاک بین بیان داشت: حدود 20 اثر از 35 اثر به بخش نمایشگاهی جشنواره بین المللی هنر مقاومت راه یافت که دو اثر جزو مقاومهای دوم و سوم در بخش نقاشی و عکس شده اند.
مسئول هنرهای تجسمی حوزه هنری مازندران گفت: اکنون فصل آن گذشته که مازندران را به شالیزارها و جنگل هایش بشناسیم و فصل آن است مازندران را به عنوان استان هنرخیز بشناسیم.
وی با اشاره به توفیقهای هنرمندان استان گفت: یکی از هنرمندان استان در دوسالانه خوشنویسی که بصورت کشوری در استان قزوین برگزار شد، در بخش شکسته نستعلیق و نستعلیق، عنوان نخست را کسب کرده است.
پاک بین یادآورشد: متاسفانه جامعه مسئولان استان از پیشرفت هنری استان عقب ماندند و هنرمندانی داریم که به رغم سن و سال پایین، به عنوان داور در جشنواره های بین المللی دعوت شده اند.
وی اظهار داشت: شاهین هوشمند هنرمند مازندرانی در رشته کاریکاتور سال قبل در صربستان عنوان اول را کسب کرده بود و امسال به عنوان داور حضور داشت.
نظر شما